Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 16:32 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 15 » 8 февраля 2010 г. – Компания Canon представляет EOS 550D
19:58
8 февраля 2010 г. – Компания Canon представляет EOS 550D
8 лютого 2010 - Компанія Canon представляє EOS 550D, революційну новинку у всесвітньо відомому модельному ряду цифрових дзеркальних камер EOS.

Модель EOS 550D розширює можливості побутових цифрових дзеркальних камер Canon.Вона оснащена технологіями та функціями, зазвичай зустрічаються в напівпрофесійних цифрових дзеркальних камерах, при цьому володіє компактним і легким корпусом, який подобається споживачам.Нещодавно розроблена матриця APS-C CMOS з роздільною здатністю 18 мегапікселів у поєднанні з вдосконаленим процесором обробки зображення DIGIC 4 і можливістю відеозйомки у форматі Full HD - все це дозволяє любителям фотографії досягати нових вершин у творчості.

Контроль над творчим процесом без компромісів в якості

Модель EOS 550D робить технологію продуктивної зйомки від Canon більш доступною для споживачів.Вдосконалений процесор обробки зображення Canon DIGIC 4 і матриця з роздільною здатністю 18 Мп підтримують стандартні налаштування чутливості ISO в діапазоні 100 до 6400 (з можливістю розширення до 12 800),а поліпшена вбудована система придушення шуму підвищує продуктивність в умовах низької освітленості.Більш плавна градація і природність кольорів, що грають велику роль під час друку або перегляду на моніторі, забезпечуються за рахунок 14-бітної обробки зображень.

Плавне та точне фокусування в EOS 550D забезпечується 9-точковою системою автофокусування (AF) з одним надчутливий центральним візирним перехрестям для об'єктивів з діафрагмою f/2.8 і більше світлосильний.Модель EOS 550D також підтримує режим високошвидкісної безперервної зйомки зі швидкістю 3,7 кадри в секунду. Ці функції забезпечують більш ефективне управління знімальним процесом, дозволяючи діяти легко і точно, коли рахунок йде на долі секунди.

Компанія Canon традиційно переносить нові технології та функції з вдосконалених професійних моделей в менш дорогі лінійки. У відповідності з цією концепцією камера EOS 550D оснащена системою виміру експозиції iFCL, вперше реалізована у EOS 7D.Нововведенням для платформи EOS стала можливість налаштування верхньої межі автоматичної чутливості ISO, що дозволяє контролювати максимальний рівень шуму на знімках.Вперше в історії камер EOS початкового класу компенсацію експозиції можна змінювати на плюс / мінус п'ять кроків, а брекетинг - на плюс / мінус два кроки відповідно.Це дозволяє фотографам виконувати декілька варіантів знімків з різними значеннями експозиції, щоб гарантувати якість навіть в складних умовах освітленості.

«Фотографічні можливості цифрових дзеркальних камер захопили уяву людей по всьому світу, - заявив Кіран Маги (Kieran Magee), глава відділу товарного планування Європейського підрозділи споживчих товарів Canon.- Щороку все більше споживачів висловлює бажання знімати ключові події свого життя з неперевершеною якістю, а також перевірити і розвинути свій творчий потенціал. EOS 550D дозволяє по-новому поглянути на категорію цифрових дзеркальних камер початкового рівня.Технології та функції, до цього доступні тільки професіоналам, передаються в руки простим користувачам, дозволяючи досягати видатних результатів. EOS 550D надає їм повну свободу в осягненні власних творчих можливостей ».

Відеозйомка EOS: формат Full HD і керування творчим процесом

У міру підвищення значущості функції відеозапису у форматі Full HD Canon продовжує реалізовувати цю технологію в цифрових дзеркальних камерах, які є галузевим стандартом мультимедійної функціональності.Модель EOS 550D здійснює відеозапис з високою роздільною здатністю 1920x1080p HD, у зв'язку з чим фотографи можуть встановлювати частоту кадрів 30, 25 і 24, а в режимі 720p гарантується швидкість 60 і 50 кадрів в секунду.Камера оснащена роз'ємом 3,5 мм, що дозволяє використовувати зовнішній стереомікрофон в процесі відеозйомки.

Фотографи можуть вручну керувати налаштуваннями експозиції, змінюючи глибину поля і ступінь розмиття при русі, що робить процес зйомки більш творчою.Для забезпечення найкращої якості відеозапису допускається незалежна настройка пріоритету світлих відтінків (HTP) без зміни параметрів фотозйомки.При зйомці більш віддалених об'єктів функція відеокадрірованія (Movie Crop), реалізована в моделі EOS 550D, дозволяє задіяти центральну область датчика з роздільною здатністю 640x480 пікселів і, таким чином, збільшувати зображення приблизно в сім разів.EOS 550D - це перша модель EOS з можливістю відеокадрірованія, що дозволяє відобразити важливі події навіть з великої відстані.

Побачити світ у всіх деталях

Модель EOS 550D дозволяє фотографам бачити об'єкти фото-і відеозйомки з неперевершеною чіткістю.РК-екран Clear View з діагоналлю 3 дюйми, співвідношенням сторін 3:2 і роздільною здатністю 1040 тис. точок забезпечує відображення 100% кадру без полів. Невідбивальним водонепроникне покриття екрана також спрощує перегляд в умовах яскравою освітленості під різними кутами.

Конструкція EOS - якість Canon

У повній відповідності з очікуваннями споживачів модель EOS 550D відрізняється чудовими технічними характеристиками. Вона оснащена більш великими і інтуїтивно зрозумілими кнопками, дизайн яких був змінений на основі побажань користувачів.З урахуванням цих оглядів камера має додаткову кнопку на акумуляторному блоці, що дозволяє змінювати параметри витримки при зйомці камерою у вертикальному положенні без необхідності в її переорієнтації.

Демонстрація знімків друзям і родичам

Чудові фотографії і відеоролики - це тільки перший крок для власників EOS 550D.Завдяки вбудованому порту HDMI, сумісного з мультимедійним інтерфейсом високої чіткості і функцією управління споживчої електронікою (HDMI-CEC),збережені в EOS 550D відео-і фотозображення можна переглядати на що підтримують стандарт HD телевізорах і керувати ними за допомогою телевізійного пульта дистанційного.

Той, хто хоче переносити зняті матеріали бездротовим способом, може скористатися функціями Eye-Fi connected. Користувальницький інтерфейс EOS 550D містить спеціальний розділ Eye-Fi.Під час трансляції даних з допомогою карти Eye-Fi функція автоматичного відключення деактивується, що дозволяє здійснювати передачу комфортно і без перешкод .*

Аксесуари

Камера EOS 550D повністю сумісна з усіма об'єктивами серій Canon EF і EF-S, а також зі спалахами Speedlite серії EX, включаючи компактні пристрої Speedlite 270EX.Крім того, модель сумісна з новим пультом дистанційного керування RC-6, завдяки чому фотографи отримують можливість створювати високоякісні фотознімки і записувати відеоролики у форматі Full HD, навіть не торкаючись до корпусу камери.Тонкий інфрачервоний пульт дозволяє управляти шторкою затвора з відстані до п'яти метрів. Користувачі можуть спускати затвор негайно або із затримкою у дві секунди. Крім EOS 550D, пульт RC-6 також працює з EOS 450D, 500D, 7D і 5D Mark II.

Короткі характеристики:

CMOS-матриця APS-C з дозволом 1918 мегапікселів;
процесор DIGIC 4 з діапазоном чутливості ISO 100-6400 (розширення до 12 800);
безперервна зйомка зі швидкістю 3,7 кадру / с;
відеозапис у форматі Full HD з можливістю ручного управління і вибору швидкості зйомки;
РК-екран Clear View з діагоналлю 3,0 дюйма (7,7 см), співвідношенням сторін 3:2 і роздільною здатністю 1040 тис. точок;
система виміру експозиції по 63 зонам iFCL з двошаровим датчиком;
екран оперативного управління для зміни параметрів зйомки;
компенсація експозиції на + / -5 ступенів;
вибір максимального значення для функції Auto ISO;
роз'єм для зовнішнього мікрофону;
функція відеокадрірованія;
сумісність з функціями Eye-Fi connected.
Обмеження

Підтримка даним продуктом функцій карти Eye-Fi (включаючи бездротової перенесення даних) не гарантована.При виникненні питань щодо карти Eye-Fi зв'язуйтеся з її виробником.

Також звертаємо Вашу увагу на те, що на використання карт Eye-Fi у багатьох країнах і регіонах потрібен дозвіл. Без виконання цієї умови використання карт заборонено.При виникненні питань з приводу дозволу на використання карти в даному регіоні слід звертатися до виробника карт.

Опис технологій
Матриця CMOS компанії Canon

Створена компанією Canon і працююча спільно з процесорами DIGIC матриця Canon CMOS оснащена передовою схемою зниження шуму на кожній ділянці пікселя, що дозволяє одержувати зображення практично з нульовим рівнем шуму.У порівнянні з технологією CCD матриці CMOS відрізняються меншим споживанням харчування, що підвищує ресурс акумуляторної батареї.

У СMOS-матрицях Canon сигнал перетворюється окремими підсилювачами, розташованими на кожній ділянці пікселя.Таким чином вдається уникнути зайвих етапів в процесі перенесення заряду і прискорити час передачі сигналу в процесор обробки зображення. Це дозволяє знизити рівень шуму, обмежити споживання живлення і підвищити швидкість зйомки.

Процесор DIGIC

Перед записом на карту пам'яті дані про зображення, отримані матрицею CMOS, обробляються вбудованим процесором обробки зображень DIGIC.Технологія DIGIC використовує передові алгоритми обробки зображень, що дозволяють отримати природні кольори, точний баланс білого і поліпшене шумопониження. Надшвидка швидкість обробки забезпечує високу чутливість камери і майже миттєве включення.

Процесори DIGIC працюють з високошвидкісним буфером зображення - читають, обробляють, стискають і записують дані достатньо швидко для того, щоб буфер залишався вільним під час довгих безперервних зйомок серією.Енергоспоживання зводиться до мінімуму, оскільки процесор DIGIC об'єднує в собі всі основні функції обробки.

Система виміру експозиції по 63 зонам iFCL з двошаровим датчиком

Система iFCL використовує дані про фокусуванні, кольоровості і яскравості для виявлення безперервно експонованих кадрів.Всі точки фокусування надають дані про відстань для системи вимірювань з метою визначення відстані до предмета і розрахунку експозиції відповідно до алгоритму.

Модель EOS 550D забезпечена новим датчиком виміру експозиції по 63 зонам, сумісним з дев'ятьма точками автофокусування.Як правило, вимірювальні датчики більш чутливі до предметів червоного кольору, що може викликати пересмикування. У пристроях EOS 550D ця проблема усувається за допомогою двошарового датчика, в якому один шар реагує на червоний і зелений кольори, а другий - на блакитний і зелений.Вимірювальний алгоритм порівнює показання двох шарів і змінює показання приладу відповідним чином.

Вбудована система очищення EOS

Вбудована система очищення EOS бореться з пилом на матриці трьома способами: запобігаючи появі пилу, відштовхуючи і усуваючи її.

Запобігання появи пилу: внутрішні елементи камери розроблені таким чином, щоб знизити ймовірність появи пилу. Корпус камери спроектований таким чином, щоб запобігати появі пилу при носінні.
Відштовхування пилу: фільтр нижніх частот, розташований перед матрицею зображення, створений з використанням антистатичного матеріалу, тому відштовхує пил.
Усунення пилу: самоочищаються матриця зображення використовує високочастотні коливання для «струшування» пилу з інфрачервоного фільтра протягом приблизно однієї секунди після кожного включення.Для миттєвого початку зйомки після активації камери ця функція негайно відключається при спуску затвора.
Canon також розробила внутрішню систему Dust Delete Data, що визначає положення видимих частинок пилу на матриці зображення.Після зйомки сліди цієї пилу можуть бути автоматично видалені з зображення з допомогою останньої версії програмного забезпечення Digital Photo Professional.

РК-дисплей Clear View

Камера EOS 550D оснащена РК-екраном Clear View з діагоналлю 3,0 дюйма (7,7 см), співвідношенням сторін 3:2, дозволом 720x480 пікселів і кількістю крапок 1040 тис. Це дозволяє здійснювати детальний перегляд зображень і надточну фокусування.Завдяки широкому 160-градусного куті поля відображення РК-дисплей Clear View чудово розбіжності в різних обставинах, а тіні і відблиски віддаляються за рахунок унікального подвійного антиблікового покриття,розробленого Canon. Комбінація функцій дозволяє вести фотозйомку навіть в самих складних ракурсах.

Зйомка відео в EOS

Функція відеозйомки EOS дає можливість користувачам EOS 550D записувати ролики у форматі HD 1080p, вручну керуючи настройками і вибираючи швидкості зйомки.

Завдяки великому розміру вбудованої матриці CMOS (22,3 x 14,9 мм) фотографи можуть більш точно контролювати глибину різкості. Експозицією відеокадрів можна управляти в ручному режимі з повним контролем над витримкою і діафрагмою.Вибір частоти кадрів здійснюється з наступного діапазону: 30 (29,97), 25 і 24 (23,976), а також доступні при 720p значення 60 (59,94) та 50. Програмний режим дозволяє фотографам легко знімати HD-відео, не турбуючись про налаштування експозиції.Це ідеальне рішення для випадків, коли рахунок йде на долі секунди.

При зйомці більш віддалених об'єктів функція відеокадрірованія, реалізована в моделі EOS 550D, дозволяє задіяти центральну область датчика з роздільною здатністю 640x480 пікселів і, таким чином, збільшувати зображення приблизно в сім разів.

Установки Picture Style

Функція Picture Style з попередньо встановленими режимами значно спрощує контроль якості зображень в камері. Попередньо встановлені режими Picture Style можна порівняти з різними видами плівки, що мають різний рівень чутливості.У рамках кожного передвстановленого режиму можна регулювати різкість, контрастність, тон і насиченість кольору. Заводські настройки камери дозволяють швидко почати роботу з JPEG-зображеннями без необхідності виконання додаткових налаштувань в меню.При зйомці у форматі RAW встановлені режими Picture Style дають можливість редагувати отримані зображення за допомогою розробленого Canon програмного забезпечення Digital Photo Professional.

Шість попередньо встановлюються режимів зйомки включають наступні.

Стандартний: забезпечує яскраву і достовірну передачу кольору, не вимагає подальшої обробки.
Портрет: оптимізує тон і насиченість кольору, знижує різкість зображення для отримання приємного тону шкіри.
Пейзаж: збільшує насиченість зеленого і синього кольору, а також різкість, забезпечуючи більш чітке зображення гір, дерев і контурів будівель.
Нейтральний: ідеально підходить для подальшої обробки.
Правдоподібний: регулює колір під час зйомки при колірній температурі нижче 5200 K.
Монохромний: підходить для монохромної зйомки з використанням різних фільтрів (жовтий, оранжевий, червоний і зелений) і тонування (сепія, синій, фіолетовий і зелений).
Материал взят из сайта:www.canon.ru
Категория: Новости Фото | Просмотров: 700 | Добавил: master1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов