Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 09:00 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 20 » FinePix REAL 3D W3 - нова чудова 3D - фотокамера для створення об'ємних фотографій
17:55
FinePix REAL 3D W3 - нова чудова 3D - фотокамера для створення об'ємних фотографій

FinePix REAL 3D W3 - нова чудова 3D - фотокамера для створення об'ємних фотографій.

Слідом за успіхом першої в світі цифрової 3D-камери FinePix REAL 3D W1, що з'явилася у продажу в серпні 2009, Fujifilm з гордістю оголошує про створення FinePix REAL 3D W3, підтверджуючи прагнення компанії стати лідером в області тривимірних фотографій.



Перша в світі цифрова 3D-камера з функцією запису 3D-фільмів з високим разрешеніемНОВИЙ режим 3D Auto робить процес створення 3D-фотографій простим і понятнимВоспроізведеніе зображення на вбудованому дісплееВоспроізведеніе зображення на 3D-телевізор з підтримкою формату HDНовий процесор RP (REALPhoto) 3D HDВисококонтрастний 3D РК-дисплей для перегляду тривимірних ізображенійНовий процесор RP (REAL Photo) 3D HDВисококонтрастний 3D РК-дисплей для перегляду тривимірних ізображенійМножество функцій ведення с'емкіУлучшенний 3D-режімМакрос'емкаС'емка пейзажейУправленіе паралаксом (функціярегулювання 3D) Розширені режими 2DОдновременная телезйомка / ширококутова с'емкаОдновременная зйомка в двох колірних режімахОдновременная зйомка в двох режимах чувствітельностіРедактірованіе 3D-фільмів і фотографій у «MyFinePix Studio»

Перша в світі цифрова 3D-камера з функцією запису 3D-фільмів з високою роздільною здатністю (* 1)

Легка і компактна камера FinePix W3 з підтримкою HD повністю сумісна з усіма 3D-телевізорами (* 2) і ідеально підходить для користувачів, які хочуть створювати власні 3D-зображення і запам'ятовувати пам'ятні моменти життя в форматі 3D для подальшого перегляду на великому екрані.

(* 1) Цифрова камера, оснащена двома матрицями CCD, див. дослідження,проведене FUJIFILM в серпні 2010

(* 2) Згідно з дослідженням, проведеним FUJIFILM, в 2010 р. обсяги продажів 3D-телевізорів склали приблизно 4 мільйони пристроїв,а в 2011 р. цей показник збільшиться до 10 млн.

НОВИЙ режим 3D Auto робить процес створення 3D-фотографій простим і зрозумілим
Знімати 3D-фільми тепер під силу не тільки Джеймса Кемерона! Відтепер будь-який користувач може створювати власні 3D-зображення і знімати якісні 3D-фільми з високою роздільною здатністю.Крім того, завдяки підтримці запису стереозвуку камери W3 ви можете додавати до фільму звукову доріжку для додання більшого реалізму і достовірності.

Відтворення зображення на вбудованому дисплеї
Вам не знадобляться спеціальні 3D-окуляри - ви можете негайно переглядати зроблені фотографії та фільми на великому РК-дисплеї з діагоналлю 3,5 дюйма.

Відтворення зображення на 3D-телевізор з підтримкою формату HD
Просто підключіть камеру до будь-якого 3D-телевізора через роз'єм HDMI * і насолоджуйтеся переглядом фільмів на великому екрані у форматі 3D (для перегляду знадобляться спеціальні 3D-окуляри, які входять до комплекту телевізора).Підключіть камеру до 3D-телевізора за допомогою кабелю HDMI і переглядайте 3D-фільми формату HD та фотографії. Це дуже просто та зручно! Формат 3D допоможе вам знову відчути найважливіші моменти життя.

* Потрібен міні-кабель HDMI (високошвидкісний)

Як працює технологія Fujifilm REAL 3D?
Для створення об'ємних зображень технологія Fujifilm REAL 3D використовує комбінацію з двох об'єктивів, двох датчиків і синхронізованого управління.Процесор 3D аналізує дані, отримані з двох об'єктивів і матриць, і об'єднує два знімки в один 3D-фільм або зображення з високою роздільною здатністю. Зйомка у форматі 3D ще ніколи не була більш простою і легкою.

Двухоб'ектівная камера, що імітує сприйняття зображення очима людини
Наша здатність сприймати глибину і об'єм предметів пояснюється тим, що правий і лівий очей бачать об'єкти з різних кутів. Комбінація сприйманого кожним оком зображення називається бінокулярним паралаксом.Для імітації цього ефекту камера FinePix REAL 3D W3 оснащена двома об'єктивами Fujinon, що дозволяють створювати реалістичні зображення в тому вигляді, як їх бачить людське око. У людини ока розташовані на відстані приблизно 64 мм один від одного.А відстань між об'єктивами FinePix REAL 3D W3 приблизно на 20% більше, що дозволяє збільшити глибину предметів і реалістичність фотографій.
Обидва об'єктива Fujinon оснащені 3-кратним оптичним зумом, що дозволяє створювати прекрасні 3D-знімки віддалених об'єктів.А завдяки легкому і більше компактному в порівнянні з FinePix W1 корпусу, виконаному з неіржавіючої сталі, камера W3 гарантує неперевершену точність положення оптичної осі.

Дві синхронізованих матриці для створення реалістичних 3D-зображень
Завдяки наявності двох матриць CCD (з роздільною здатністю 10 мегапікселів кожен) камера дозволяє створювати чудові реалістичні зображення з високою чіткістю.Синхронізовані засоби управління двома матрицями CCD також дозволяють контролювати спуск лівого і правого затворів, забезпечуючи одночасне створення знімків, що запобігає будь-які відмінності між двома зображеннями і зраджує їм реалістичний 3D-ефект.Синхронізація правих і лівих зображень для кожного кадру виконується навіть при зйомці 3D-фільмів, завдяки чому ви отримуєте можливість створювати реалістичні 3D-фільми за допомогою FinePix REAL 3D W3.

Новий процесор RP (REAL Photo) 3D HD
Для створення тривимірних фотографій процесор RP (REAL Photo) 3D HD миттєво аналізує і з'єднує зображення, що фіксуються двома об'єктивами і матрицями CCD.Це спрощує роботу з камерою і дозволяє використовувати автоматичний режим зйомки 3D AUTO, завдяки якому навіть користувачі, вперше зіткнулися з 3D-зйомкою, зможуть створювати прекрасні об'ємні зображення.

Висококонтрастний 3D РК-дисплей для перегляду тривимірних зображень
На задній панелі камери розміщений широкоформатний 3D РК-дисплей з діагоналлю 3,5 дюйма, що дозволяє переглядати зображення з високою роздільною здатністю навіть при яскравому світлі.Користувачі можуть відтворювати фільми та фотографії на дисплеї, а також переглядати тривимірні зображення без спеціальних 3D-очок.

Чіткі зображення без перехресних помехРеалістічние 3D-зображення з мінімальними перехресними перешкодами (накладення зображень).Чіткі і природні тривимірні ізображенія.ЖК-дисплей з високою роздільною здатністю: 1,15 млн. точекБлагодаря вирішення WVGA і широкому куту огляду на РК-дисплеї досягається неперевершена якість передачі зображення і висока чіткість навіть найдрібніших деталей.Яскравість зображень і глибина квітів у 1,5 * і 1,8 * рази вище, що забезпечує чітку і яскраву перенесення кольорів.* У порівнянні з камерою FinePix REAL 3D W1Новие лінзи з двоопуклою покритіемЕтот дисплей виконаний з декількох рядів мініатюрних опуклих лінз, які разом створюють ефект бінокулярного паралакса, завдяки якому і виходять тривимірні зображення.Для підвищення якості зображення дисплей оснащений функцією придушення мерехтіння і перехресних перешкод.

Безліч функцій ведення зйомки:

Комплексні функції для зйомки в ручному режимі камера FinePix REAL 3D W3 передбачена можливість зйомки в ручному режимі ("M"), в якому користувач самостійно налаштовує витримку і діафрагму.Режим "A" (з пріоритетом діафрагми) дозволяє контролювати глибину різкості зображення, а в режимі "P" (програмний) автоматично задаються параметри витримки і діафрагми. Ці режими надають фотографам повну свободу при зйомці зображень у 3D-або 2D-форматі.13 сюжетних програм с'емкіПросто виберіть найбільш підходящий режим для знімка - і камера автоматично налаштує необхідні параметри витримки, експозиції та балансу білого, а також точно визначить чутливість і необхідність використання спалаху.Довірте своїй камері можливість вибору параметрів для створення чудових фотографій в 2D-або 3D-форматі «Сверхінтеллектуальная» спалах Super Intelligent FlashЕта функція дозволяє автоматично регулювати яскравість спалаху в залежності від сцени відрізняється.При зйомці людей вона гарантує отримання яскравих зображень навіть в умовах контрового освітлення або в темряві. При макрозйомці в темних умовах, наприклад в приміщеннях з недостатнім рівнем світла,ви отримаєте фотографії з природним освітленням без відблисків і недоекспоновані ділянок тла.

Покращений 3D-режим

Зйомка в 3D з індивідуального видержкойВ цьому режимі ви можете зробити один знімок, потім перемістити камеру і зробити другий знімок, після чого камера з'єднає дві картинки для отримання одного 3D-зображення.Ця функція підсилює 3D-ефект при зйомці віддалених об'єктів, наприклад гір або високих будівель. Ви також зможете створювати реалістичні 3D-зображення мініатюрних об'єктів, таких як квіти.

Макрозйомка
Дозволяє створювати макроснімкі квітів та інших мініатюрних об'єктів в режимі 3D, забезпечуючи природну передачу текстур.

Зйомка пейзажів
Цей режим використовується для 3D-зйомки сцен і додатково збільшує глибину предметів.

Інтервальна 3D-с'емкаПрі зйомці в русі (наприклад, в поїзді, літаку чи машині) камера послідовно створює два зображення з різних кутів, дозволяючи отримати знімки з посиленим 3D-ефектом.Такий режим, що розширює можливості 3D-зйомки, може використовуватися для передачі об'ємності скупчень хмар при зйомці з літака або віддаленої сцени з вікна поїзда.

Управління паралаксом (функція регулювання 3D)
У режимі 3D AUTO камера автоматично регулює параметри паралакса (положення двох зображень відносно один одного) для отримання природного і реалістичною глибини зображення.За допомогою важеля регулювання паралакса, що знаходиться зверху камери, користувач може вручну настроїти параметри паралакса *. Переглянувши зображення на РК-дисплеї, ви можете швидко і легко посилити 3D-ефект або відкоригувати невідповідності на першому і другому знімку.

* Ручне управління включається, якщо для керування живленням обрані режими «QUICK AF» або «POWER SAVE2»

Зйомка чудових 2D - зображень стала ще простіше!

Це не просто 3D-камера. Її можна використовувати і як звичайну 2D-камеру.Ця потужна 2D-камера з роздільною здатністю 10 мегапікселів для створення чудових фотографій з високою роздільною здатністю оснащена об'єктивом з 3-кратним оптичним зумом, великим РК-дисплеєм діагоналлю 3,дюйма і вдосконаленою технологією розпізнавання осіб.

Кнопка перемикання між режимами 2D і 3D
Для більшої зручності використання камери на задній панелі знаходиться кнопка перегляду зображень і миттєвого перемикання між режимами 2D і 3D.

FinePix REAL 3D W3 підтримує кілька розширених режимів 2D-зйомки, дозволяючи користувачам повною мірою оцінити переваги 3D-камери, що об'єднала в собі дві звичайні камери.
Ці режими використовують два об'єктива і дві матриці незалежно один від одного, як якщо б ви вели зйомку з двох різних цифрових камер. Для кожної фотокамери можна задавати власні параметри і водночас створювати два різних знімка однієї сцени.

Одночасна телезйомка / ширококутна зйомка

Задайте різні параметри для кожного об'єктива, щоб створювати макроснімкі і виконувати одночасну ширококутну зйомку одного об'єкта.

Одночасна зйомка в двох колірних режимах

Вкажіть різні параметри для кожної системи обробки зображення - і ви отримаєте можливість створювати знімки в різних колірних гамах одним спуском затвора.Для створення одного знімка в різних колірних гамах ви можете вибрати яскраві кольори Chrome у поєднанні з чорно-білою палітрою або стандартні кольори і чорно-білу гаму.

Одночасна зйомка в двох режимах чутливості

Цей режим дозволяє вибирати різні параметри чутливості і виконувати зйомку одного об'єкта з низькою та високою чутливістю.Ви можете створити два знімки з різним рівнем розмитості заднього плану або виконати зйомку при низькій освітленості, використовуючи режим зниження розмитості зображення на одному знімку і пріоритету якості зображення на іншому.

Редагування 3D - фільмів та фотографій у «MyFinePix Studio» *
Програмне забезпечення MyFinePix Studio Viewer, що входить в комплект постачання, пропонує просте і зрозуміле рішення для редагування 3D-фільмів і фотографій. ПЗ дозволяє виконувати обрізку та склеювання будь-яких сегментів 3D-фільмів.Крім того, ви зможете конвертувати 3D-фотографії (MPO) у формат JPEG або назад у MPO.

* Тільки для ОС Windows. Потрібна остання версія 2.0 або вище, підтримка автоматичних оновлень через Інтернет

FINEPIX REAL 3D V1 3D Viewer *
ПЗ FinePix REAL 3D V1 3D Viewer використовує оригінальну технологію FUJIFILM для передачі зображень з тим же рівнем глибини, що й очей людини. Висока якість 3D-зображень, як при перегляді неозброєним оком.

* Перегляд 3D-фільмів у форматі HD, виконаних камерою REAL 3D W3, не підтримується.

Система 3D-друку FUJIFILM
Використовуючи свій багатий досвід, компанія FUJIFILM розробила технологію фотодруку, що дозволяє виконувати кольоровий друк з високою роздільною здатністю на двоопуклі листах для створення 3D-ефекту. Відображені пам'ятні моменти життя за допомогою реалістичних 3D-фотографій.

Короткі технічні характеристики FinePix REAL 3D W3:

3D-фільми в режимі HD (720p) і тривимірні фотографііВозможность миттєвого перегляду 3D-зображень на висококонтрастних РК-дисплеї з підтримкою 3D-формату діагоналлю 3,5 дюйма (використання спеціальних 3D-окулярів не потрібно) Пряме підключення до будь-якого 3D-телевізора HD через мінікабель HDMI (високошвидкісний) Дві матриці CCD, 1 / 2, 3 ", 10 мегапікселейДва об'єктива Fujinon з триразовим оптичним зумомПроцессор RP (REAL Photo) 3D HDКомпактний і легкий корпус,230 г (без урахування ваги аксесуарів,батарей і карти пам'яті) Функції одночасної зйомки для створення спеціальних 2D-ефектів

Інформація про компанію Fujifilm:
Fujifilm понад 75 років працює на ринку фотоіндустрії. Накопичений досвід дозволяє компанії залишатися в лідерах з виробництва цифрових фотоапаратів, медичного обладнання та інших рішень в області створення зображень.У фотокамерах Fujifilm FinePix використовуються передові технології та інноваційні рішення, такі як оптика Fujinon, процесор EXR, технологія REAL 3D - перше в світі рішення для створення фото і відео зображення в 3D і багато інших.
Категория: Новости Фото | Просмотров: 822 | Добавил: master1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов