Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 19:14 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 21 » IXUS 1000 HS НОВИНКА
21:54
IXUS 1000 HS НОВИНКА
 
19 серпня 2010 г.Canon відзначає десятиріччя з моменту випуску серії цифрових камер IXUS та представляє нову високопродуктивну модель IXUS 1000 HS, що об'єднує вдосконалену оптику Canon і передові технології в стильному металевому корпусі.Абсолютно нова модель в серії IXUS задає нові стандарти у виробництві фотокамер, успішно поєднуючи в собі високі технології і знаменитий стиль IXUS, і забезпечує чудова якість зображень.

Камера IXUS 1000 HS виконана в сріблястому, коричневому або рожевому кольорі і є однією з найдосконаліших моделей IXUS на сьогоднішній день, являючи собою приклад передових інноваційних рішень, які незмінно присутні в кожному поколінні камер IXUS.Компактна камера оснащена об'єктивом з потужним 10-кратним оптичним зумом і є найтоншою камерою з суперзумом у світі 1, а функція запису відео в режимі Full HD дозволяє створювати якісні фільми з роздільною здатністю 1080p.Камера має високочутливу 10-мегапіксельну матрицю CMOS з потужним процесором DIGIC 4 для зйомки на високій швидкості і створення чудових фотографій. Крім того, це вже друга модель IXUS, оснащена системою HS System.

Унікальний дизайн, висока продуктивність

IXUS 1000 HS з широким набором вдосконалених функцій дозволяє одержувати фотографії незмінно високої якості, пропонуючи чудове поєднання продуктивності і компактності.Компактна камера з 10-кратним оптичним зумом створена з урахуванням передового досвіду у виробництві оптики, якому довіряють мільйони користувачів Canon в усьому світі. Покупці, безсумнівно, оцінять переваги об'єктива з великим зумом і надкомпактний.Створена на основі унікальних технологій, IXUS 1000 HS виконана у витонченому і елегантному корпусі, який легко поміститься в кишені або сумочці.

Високоефективний оптичний стабілізатор зображення з технологією зсуву лінз дозволяє робити чіткі фотографії в умовах низької освітленості або при зумування. Це ідеальна камера для створення зображень без розмитості.У новому інтелектуальному режимі нічної зйомки без штатива комбінуються кілька зроблених підряд знімків, в результаті чого виходить красиве, чітке зображення з оптимальною експозицією.

Система HS - поєднання швидкості і високої чутливості

Вбудована система HS забезпечує високу продуктивність при зйомці в умовах низької освітленості, дозволяючи використовувати весь потенціал високочутливої 10-мегапіксельної матриці CMOS і процесора DIGIC 4,гарантують неперевершену якість зображень і зниження рівня шуму на 60% при будь-якому значенні ISO 2.Камера підтримує максимальну чутливість ISO 3200 при повному дозволі. При зйомці з максимальною чутливістю ISO 6400 роздільна здатність становить 2,5 мегапікселя, що дозволяє передати атмосферу затемненої сцени без спалаху.

Система HS дозволяє вести безперервну зйомку в режимі нон-стоп до тих пір, поки не буде натиснута кнопка спуску затвора або карта пам'яті не заповниться повністю.Ви зможете знімати зі швидкістю 3,7 кадру в секунду з роздільною здатністю 10,0 мегапікселів, створюючи чудові зображення об'єктів, що рухаються з високою чіткістю.А завдяки режиму зйомки серією зі швидкістю 8,8 кадрів в секунду і роздільною здатністю 2,5 мегапікселя Ви ніколи не пропустите потрібний момент.Використовуючи функцію вибору кращих зображень, користувачі можуть вибрати найбільш вдалу фотографію з п'яти, зроблених з роздільною здатністю 2,5 мегапікселя в режимі високошвидкісної зйомки, що значно скорочує час, що витрачається на перегляд тисяч однакових знімків у пошуках кращого.Приголомшливі результати можуть бути отримані в режимі відеозйомки з частотою 240 кадрів в секунду, призначеному для максимально повільного відтворення (30 кадрів / с), завдяки чому забезпечується вражаючий ефект сверхзамедленного руху.

Фіксуйте деталі, не видимі неозброєним оком, за допомогою функції запису відео Full HD зі стереозвуком

Завдяки високій якості зйомки відео IXUS 1000 HS є однією з кращих компактних фотокамер Canon, що дозволяє знімати фільми у форматі HD з повною роздільною здатністю 1920x1080 пікселів.Фільми у форматі Full HD записуються зі швидкістю 24 кадру в секунду, створюючи враження професійної зйомки, а якісний стереозвук чудово доповнює зображення.

Завдяки безшумному зуму користувачі можуть використовувати оптичне збільшення під час запису відео з мінімальним рівнем небажаних звуків, а стабілізатор динамічного зображення компенсує тремтіння камери при зйомці на ходу.

Під час зйомки фільмів режим Smart Auto миттєво розпізнає знімаємо сцену і вибирає оптимальні настройки з 21 варіанту. Ефект мініатюри відкриває нові можливості при запису відеороликів - з низькою частотою кадрів і невеликим розмиванням.Ви можете відобразити яскраві моменти з ефектом мініатюри і в режимі зйомки з інтервалами. Вбудований міні-роз'єм HDMI забезпечує швидкий спосіб перегляду відеоматеріалів та зображень на будь-якому екрані з підтримкою HDMI, включаючи телевізори.

Якість та інтелектуальні функції IXUS

Як і всі моделі IXUS, ця компактна камера пропонує широкий набір вдосконалених функцій і сучасних технологій у витонченому корпусі.Повністю металевий корпус відрізняється елегантністю, якій славляться всі моделі IXUS, а завдяки особливому дизайну зі злегка округленими кутами і зручними кнопками управління забезпечується особливу зручність експлуатації.

РК-екран PureColor II G з діагоналлю 7,6 см (3,0 дюйми) і покриттям з загартованого скла гарантує високу контрастність і широкий кут огляду при зйомці великих груп людей і об'єктів у різних ракурсах.Широкоформатний дисплей зі співвідношенням сторін 16:9 забезпечує зручне кадрування та відтворення відео високої чіткості на всій площі екрану без чорних смуг зверху і знизу.

Різноманітні технології IXUS 1000 HS, що дозволяють легко і швидко створювати прекрасні знімки, безсумнівно, оцінять новачки у фотографії, адже з їх допомогою вони зможуть розвинути свої творчі здібності.Режим Smart Auto з технологією розпізнавання сцен забезпечує оптимальні результати при зйомці в будь-яких умовах. Камера автоматично вибирає одну з 28 сцен (на даний момент це найбільша кількість попередньо заданих сцен серед всіх представлених на ринку моделей).Нова функція Smart Flash Exposure управляє потужністю спалаху відповідно до умов зйомки, забезпечуючи потрібну кількість світла у всіх ситуаціях - від затемнених приміщень до яскравого сонячного світла.

Ряд творчих режимів перетворює створення знімків в простій і захоплюючий процес.Ефект «риб'яче око» генерує спотворення, як при зйомці об'єктивом «риб'яче око», а ефект «мініатюра» зменшує розміри об'єкта. Функція інтелектуального спуску затвора спрощує створення автопортретів.При цьому використовується технологія розпізнавання осіб для ініціювання автоматичного спуску затвора за допомогою посмішки або підморгування. Функція FaceSelf-Timer автоматично здійснює спуск затвора після появи нового обличчя в кадрі, дозволяючи фотографу також зайняти своє місце на знімку.

Основні характеристики IXUS 1000 HS:

10-кратний зум з оптичним стабілізатором зображення
Компактний і стильний металевий корпус
Система HS System з 10-мегапіксельною матрицею CMOS
Зйомка у форматі Full HD. Динамічний стабілізатор зображення
РК-екран PureColor II G 7,6 см (3,дюйма)
Відеозйомка для сверхзамедленного відтворення відеороликів
Режим Smart Auto та інтелектуальна корекція експозиції за допомогою спалаху
Різні режими зйомки. Вибір кращих зображень
Автоспуск при підморгування
Підказки
10-кратний оптичний зум-об'єктив

Оригінальний об'єктив від Canon забезпечує вражаюче 10-кратне зумування в мініатюрному корпусі IXUS 1000 HS. Це гарантує користувачам розширення діапазону фокусних відстаней до 360 мм, дозволяючи знімати віддалені об'єкти без необхідності наближатися до них.Завдяки передового досвіду проектування компанії Canon була створена спеціальна конструкція з системою висувною призми, що дозволяє повністю прибирати об'єктив в корпус камери. Результат - поєднання потужного зума і приголомшливою компактності.Конструкція забезпечує збереження оптичних характеристик перших груп лінз, які найбільш важливі для одержання високоякісних зображень. Корпус об'єктива виготовлено з магнієвого сплаву.Цей використовується в професійних камерах Canon матеріал збільшує міцність конструкції до 6 разів у порівнянні зі стандартними корпусами з полікарбонату (пластика), одночасно дозволяючи зберегти легкість і гарну збалансованість.

10-мегапіксельна високочутлива CMOS-матриця

Дозвіл 10 мегапікселів дозволяє зафіксувати кожну деталь і друкувати фотографії в форматі A3 +. Зворотній підсвічування матриці призначена для забезпечення більшої кількості світла і підвищує чутливість при слабкій освітленості.Збільшення кількості світла означає більший обсяг даних про зображення і низький рівень шуму, а також точне відтворення деталей в умовах поганого освітлення.

Система HS System

IXUS 1000 HS - перша компактна камера Canon з новою системою HS System, до якої входять високочутлива матриця і високопродуктивний процесор обробки зображень DIGIC 4.HS System гарантує чудову якість зображень навіть при слабкому освітленні і рівень шумів на 60% нижче, ніж у попередніх моделей аналогічного класу без такої системи.

Чудова продуктивність HS System дозволила поліпшити характеристики камери:

Більш широкий діапазон значень ISO.HS System забезпечує значне зменшення рівня шуму і підвищення продуктивності завдяки вдосконаленим налаштувань ISO при передачі атмосфери будь-сцени з чудовою якістю.Максимальне значення ISO при повній роздільній здатності складає ISO 3200 (в попередніх моделях - ISO 1600), а в автоматичному режимі діапазон ISO розширився до ISO 1600,завдяки чому користувачі можуть фотографувати з потрібною кількістю світла без необхідності вручну збільшувати чутливість ISO.
Низька освітленість. Система HS System дуже ефективна в умовах низької освітленості і дозволяє передати всі деталі при зйомці темних сцен.Тепер можуть бути усунені типові проблеми, пов'язані зі слабким освітленням, такі як слабо помітний нічний фон або розмиття об'єктів при більш тривалих витримках.Діапазон ISO ще більше розширюється в режимі низької освітленості (Low Light), зменшуючи ефект тремтіння камери і розмиття об'єктів.При зниженому до 2,5 МП вирішенні камера здійснює вибір ISO в інтервалі від 125 до 6400 і дає користувачам можливість відобразити сцени саме такими, якими вони їх бачать.
Динамічний діапазон.Підвищена чутливість системи HS System розширює динамічний діапазон, дозволяючи передавати більше ступенів яскравості в порівнянні з попередніми моделями.
Висока швидкість. Система HS System у поєднанні з матрицею CMOS поліпшує характеристики високошвидкісної зйомки.IXUS 1000 HS здатна вести безперервну зйомку зі швидкістю до 3,7 кадру в секунду при повному дозволі 10,0 МП або до 8,8 кадру в секунду в режимі високошвидкісної зйомки серією (High Speed Burst) при вирішенні 2,5 МП.Також підтримується режим сверхзамедленной відеозйомки для запису відео роликів зі швидкістю 240 кадрів в секунду (при розв'язанні 320 x 240) та їх відтворення зі швидкістю 30 кадрів / с, у результаті чого виходить видовищний ефект уповільненого руху.Програмне забезпечення, що входить в комплект постачання, також підтримує відтворення з різною швидкістю, дозволяючи переглядати відеоролики в звичайному або сповільненому темпі.
Вибір кращого зображення (Best Image Selection).Функція вибору кращого зображення забезпечує високошвидкісну зйомку з роздільною здатністю 2,5 МП послідовності з п'яти кадрів і автоматичний вибір найбільш вдалого з них для запису на карту пам'яті. Краще зображення відбирається за такими критеріями як вираз обличчя або рух об'єкту.Користувачі напевно оцінять переваги високошвидкісної зйомки для отримання чудового кадру в складних умовах без витрачання часу на пошук найкращого знімка в серії і видалення невдалих версій.
Нічна зйомка без штативу
Функція призначена для фотографування красивих нічних сцен зук.У режимі нічної зйомки без штатива застосовуються різні технології оптичної та електронної (накладення зображень) стабілізації для досягнення оптимальних результатів в складних умовах освітлення.Зазвичай для зйомки нічних сцен потрібні тривалі витримки, які можуть викликати розмитість зображення, якщо камера не закріплена на нерухомій опорі. Тривала експозиція також збільшує рівень шумів на знімках.У режимі нічної зйомки без штатива створюється високошвидкісна послідовність кадрів з короткою витримкою. У поєднанні з оптичною стабілізацією зображення це дає можливість уникнути розмитості і придушити шуми.Потім камера комбінує отримані знімки для отримання єдиного чіткого зображення з низьким рівнем шуму.
Процесор DIGIC 4

Процесор обробки зображень Canon DIGIC 4 управляє всіма ключовими функціями камери, забезпечуючи максимальну ефективність зйомки.Удосконалені алгоритми обробки дозволяють добитися передачі найдрібніших деталей і відтінків, точного балансу білого і мінімального рівня шумів. Висока швидкість обробки означає малий час відгуку, швидкість автофокусування та збільшену тривалість безперервної зйомки.

Оптичний стабілізатор зображення (4-ступінчастий)

Високоефективний оптичний стабілізатор зображення від Canon запобігає розмивання зображень за рахунок значної компенсації тремтіння камери.У ситуаціях, коли існує найбільша ймовірність розмивання зображення з-за коливань камери (наприклад, при зниженій освітленості або при зйомці з великим збільшенням), оптичний стабілізатор зображення дозволяє зберегти чіткість знімків.Мініатюрні гіроскопічні датчики виявляють руху, викликані тремтінням рук. Ці сигнали обробляються мікросхемою стабілізатора зображення, яка відрізняє такі коливання від навмисного руху камери.Потім вони передаються в блок стабілізатора зображення, який зрушує елементи об'єктива для корекції світлових променів та усунення небажаних ефектів тремтіння.

Режим Smart Auto з технологією розпізнавання сцени

У режимі Smart Auto з допомогою технології розпізнавання сцени детально аналізується простір кадру з урахуванням яскравості і контрастності об'єкта, відстані між ним і камерою, а також загального тла.Потім камера обирає тип сцени з 28 варіантів і застосовує найбільш підходящі налаштування для отримання оптимальних результатів. У режимі Smart Auto на РК-екрані відображається кольорова піктограма, відповідна певного типу сцени і умов освітлення.Реалізована в режимі Smart Auto технологія i-Contrast оптимізує динамічний діапазон (градації яскравості) кожного знімка за рахунок компенсування недодержкі (приховані на темних ділянках деталі) і перетримки (занадто світлі ділянки).У камері IXUS 1000 HS функція Smart Auto також доступна в режимі відеозйомки.

Інтелектуальна корекція експозиції за допомогою спалаху

Функція Smart Flash Exposure - це інтелектуальні засоби управління живленням і вбудованим спалахом для отримання природно виглядають знімків в різних умовах.Оптимальне співвідношення між умовами освітлення і потужністю спалаху досягається за рахунок використання інформації про відстань фокусування, а також про сцену зйомки.При зйомці в умовах дуже яскравого світла на обличчі об'єкту можуть з'явитися тіні, які відслідковуються камерою і видаляються за допомогою спалаху.При зйомці з близьких відстаней ризик перетримки усувається за рахунок визначення світловідбивних властивостей об'єкту і зменшення потужності спалаху, щоб компенсувати малу дистанцію між камерою і об'єктом.

Технологія розпізнавання осіб

Технологія розпізнавання осіб значно спрощує отримання чудових знімків людей. Ця вдосконалена система швидко і точно виявляє обличчя в кадрі і оптимізує настройки камери, гарантуючи відмінну якість зображень.В одному кадрі може бути розпізнано до 35 осіб, тому цю функцію корисно застосовувати для створення не тільки портретних, але і групових знімків.

У камері IXUS 1000 HS реалізовані наступні технології розпізнавання осіб.

Технологія розпізнавання осіб для корекції автофокусування: задає фокусування на обличчях людей,а не тільки на найближчих об'єктах.
Технологія розпізнавання осіб для корекції автоекспозиції: оптимізує експозицію осіб при будь-якому освітленні,корисна в сценах з контровому світлі і при зйомці в приміщенні.
Технологія розпізнавання осіб для корекції експозиції при зйомці зі спалахом: запобігає розмитість і потемніння осіб на фотографії при зйомці зі спалахом; ідеально підходить для зйомки крупним планом в ресторанах, клубах і інших слабо освітлених приміщеннях.
Технологія розпізнавання осіб для корекції балансу білого: оптимізує баланс білого для отримання природно виглядають тонів шкіри, які точно передаються незалежно від кольору шкіри і умов освітленості.
Корекція ефекту «червоних очей»: автоматично усуває небажаний ефект, створюваний спалахом, на готовому знімку. Природний вигляд око може бути негайно відновлений одним натисненням кнопки у режимі.
Інтелектуальний спуск затвора

У режимі Smart Shutter технологія розпізнавання осіб використовується для того, щоб зробити створення групових знімків і автопортретів більш простим і комфортним. Спуск затвора може здійснюватися дистанційно трьома різними способами.

Розпізнавання посмішки: спуск затвора відбувається, коли камера виявляє усміхнене обличчя в кадрі.
Автоспуск при підморгування: спуск затвора відбувається через дві секунди після підморгування об'єкта в кадрі, що усуває необхідність в дистанційному управлінні.
Автоспуск при визначенні нового обличчя в кадрі: гарантує отримання чудових групових знімків і автопортретів за рахунок автоматичного спуску затвора через дві секунди після появи нового обличчя в кадрі.
Сенсорний РК-екран PureColor II G

РК-екран PureColor II G з роздільною здатністю 230 тис.точок і діагоналлю 7,6 см (3,0 дюйма) розширює можливості зйомки і відтворення фото-і відеозображень. Покриття з загартованого скла робить його більш міцним. Цей тонкий екран характеризується високою контрастністю і чудовою передачею кольору.Надширокий кут огляду тонкого РК-екрана PureColor II G спрощує зйомку з різних точок і демонстрацію зображень оточуючим .. Завдяки співвідношенню сторін 16:9 зображення заповнює дисплей цілком,за рахунок чого спрощуються створення і перегляд відеороликів у форматі HD на РК-екрані камери.

Відео в форматі Full HD зі стереозвуком і вихід HDMI

Камера IXUS 1000 HS є першою моделлю IXUS з функцією відеозйомки у форматі Full HD з роздільною здатністю 1920 x 1080p (24 кадру / с), що дає змогу отримувати відеоролики найвищої якості.Користувачі можуть задіяти безшумний 10-кратний оптичний зум-об'єктив, що забезпечує гнучкість при кадруванні. Зображення можуть супроводжуватися стереозвуком, за якістю порівнянним зі звуком на CD.Відеозапис починається негайно при натисканні спеціальної кнопки, а Smart Auto оптимізує налаштування для 21 розпізнається об'єкта відеозйомки.Система стабілізації зображення у режимі запису відео включає в себе технологію динамічної стабілізації, успадковану від відеокамер Canon, яка зменшує ефект тремтіння камери при зйомці на ходу.Користувачі можуть переглядати результати на HDTV-екрані, підключивши камеру через міні-роз'єм HDMI, без втрати якості при відтворенні фотографій і відеороликів.

Творча зйомка: сверхнасищенний режим, ефекти плаката, «риб'яче око» і «мініатюра»

У камері IXUS 1000 HS реалізована функція зйомки з ефектом плаката, що дозволяє без використання комп'ютера зменшити кількість кольорів у зображенні, щоб воно здавалося більш старим і нагадувало постер.Режим Super Vivid дарує нове життя об'єктів, які виглядають вицвілими, збільшуючи рівень насиченості знімків для досягнення більшої виразності.

Ефекти «риб'яче око» і «мініатюра» відкривають ще більше можливостей для експериментів.Режим Fish-eye Effect відтворює ефект, що отримується за допомогою насадки «риб'яче око», з трьома рівнями спотворення (слабкий, середній і сильний) для творчої зйомки.

У режимі Miniature Effect звичайні пейзажі перетворюються в мініатюрні моделі.Користувачі можуть знімати певні верхні і нижні ділянки зображення з розмиванням, в той час як інші частини будуть залишатися у фокусі; в результаті цього пейзажі виглядають як мініатюри. Можна зрушувати область фокусування і змінювати її розмір в залежності від ситуації.Ефект також може бути досягнутий при зйомці у вертикальному положенні; при цьому розмитими виявляться права і ліва частини зображення.

Ефект мініатюри в режимі роботи камери

Тепер ефект «мініатюра» можна застосовувати також і під час відеозйомки, що дозволяє створювати перспективи, що виглядають як мініатюрні моделі, з роздільною здатністю 720p.При поєднанні функцій Time Lapse (зйомка з інтервалами) і Miniature Effect під час запису відео на камеру IXUS 1000 HS плавна розмитість, властива ефекту «мініатюра», підкреслює перспективу, а центр сцени рельєфно виділяється. З відео видаляються рамки виділення.В результаті при відтворенні зі швидкістю 30 кадрів / с глядачеві здається, що він бачить у кадрі мініатюрну модель.

Підтримка карт SDXC

Камера IXUS 1000 HS підтримує новітні карти пам'яті SDXC ємністю до 2 ТБ.Один носій SDXC вміщає значно більше знімків, ніж будь-яка інша з раніше випускалися карт, а значить, відео-та фотозйомка можуть виконуватися без необхідності в заміні карти.
Категория: Новости Фото | Просмотров: 794 | Добавил: master1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов