Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 11:40 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 15 » Компанія Canon представляє цифрову фотокамеру EOS 7D
20:08
Компанія Canon представляє цифрову фотокамеру EOS 7D
Компанія Canon представляє цифрову фотокамеру EOS 7D - абсолютно новий апарат, що відповідає професійним вимогам.Крім нової матриці APS-C CMOS з роздільною здатністю 18 мегапікселів від Canon апарати EOS 7D обладнані наступними функціями: двома процесорами DIGIC 4, що забезпечують швидкість і висока якість зйомки в різних умовах освітленості, діапазоном чутливості ISO,який може бути розширений до 12 800,а також функцією пакетної зйомки зі швидкістю 8 кадрів в секунду без використання додаткових аксесуарів.Модель відрізняють вражаючі технології і чудова якість збірки, відкривають абсолютно нові фотографічні можливості.

Точність зображень - високоефективні системи автоматичного фокусування та заміру

Фотокамера оснащена 19 точками автофокусування з візирними перехрестя, які дозволяють фотографам робити точні кадри та оптимізувати параметри композиції. Удосконалена система автоматичного фокусування гарантує наявність низки ручних і автоматичних настройок, у т. ч.режимів зональної (Zone AF) і точкового фокусування (Spot AF), що дозволяють швидко і точно відстежувати і відображати об'єкти. Установки автоматичного фокусування виконуються користувачем, що забезпечує швидкість реагування на зміни під час зйомки.Для вертикального і горизонтального положення можна налаштувати різні точки автофокусування, за рахунок чого здійснюється автоматичне перемикання між пейзажними і портретними знімками без натискання кнопок.

Фотокамери EOS 7D також оснащені новою системою виміру.Система виміру кольоровості і яскравості фокусування (iFCL) виконує інтелектуальне вимір фокусування, кольоровості і яскравості в 63 зонах. На додаток до 19 точок автофокусування двошарова матриця може збирати дані по кожній чітко позначеній зоні для виставлення більш точної експозиції.

Знімок точно відповідає тому, що ви бачите

Фотокамера Canon EOS 7D оснащена інтелектуальним видошукачем, що гарантує 100-відсотковий охоплення об'єкту зйомки.Завдяки 1-кратному увеліченію1 - вперше в камерах на платформі EOS - фотографи бачать велике яскраве зображення, що забезпечує ідеальне сприйняття кадру.Проникні РК-пікселі, вбудовані у видошукач, дозволяють вибирати між різними можливостями накладення (наприклад - точки автофокусування, точковий вимір і композиційна сітка) і користуватися низкою допоміжних інструментів для визначення меж зображення.Вперше в історії камера на платформі EOS оснащена двуосним електронним рівнем (на видошукачі і РК-дисплеї), що позначає кути нахилу і повороту.Ця функція особливо корисна при зйомці пейзажної для вирівнювання лінії неба або при використанні об'єктивів з нахилом і зсувом оптичної осі для вирівнювання камери.

Камера оснащена новим РК-екраном Clear View II з діагоналлю 3 дюйми і твердої структурою.Відсутність відблисків досягається за рахунок усунення повітряного прошарку між захисною кришкою РК-екрану і рідким кристалом. Кут огляду нового дисплея складає 160 градусів і не знижується навіть в умовах яскравою освітленості.Датчик яскравою освітленості (той самий, що в моделях EOS 5D Mark II), розташований збоку екрана, може автоматично настроювати яскравість залежно від умов зйомки.

Творчі експерименти з освітленістю

Камера Canon EOS 7D обладнана вбудованим передавачем для спалаху Speedlite.Вперше в камерах на платформі EOS фотографи можуть управляти зовнішнім спалахом без додаткових аксесуарів. Ідеально підходить для любителів творчо експериментувати з налаштуваннями освітленості.Фотокамера EOS 7D також обладнана вдосконаленою вбудованим спалахом з ручним керуванням і більш широким діапазоном, що включає фокусна відстань 15 мм.

Надання фотозйомці індивідуальності за допомогою налаштувань користувача

Фотокамера EOS 7D була задумана і розроблена з урахуванням професійних потреб. За своїм естетичним характеристикам та ергономіці камера гарантує максимальну віддачу. Фотографи можуть індивідуалізувати процес зйомок.Користувачеві під силу самостійно налаштувати камеру, присвоївши найбільш часто використовувані функції і параметри зручним кнопках. Це дозволяє економити час при зйомці критично важливих моментів за рахунок швидкої настройки.

Особливості Фотокамери Canon EOS 7D

Матриця APS-C CMOS з роздільною здатністю 18 мегапікселів розроблений і виготовлений компанією Canon матриця забезпечує отримання зображень видатного якості і гарантує неймовірну продуктивність в різних умовах завдяки новому фотодіоди та конструкції мікролінзи.
Безперервна зйомка зі швидкістю 8 кадрів / с Завдяки двом процесорам DIGIC 4 і вдосконаленою електричній системі фотографи можуть оцифровувати зображення зі швидкістю 8 кадрів / с без додаткових аксесуарів і зберігати їх у вигляді файлів будь-якого формату.
Діапазон чутливості ISO Фотокамери EOS 7D дозволяє фотографам знімати об'єкти при природному освітленні. Діапазон чутливості ISO (100-6 400) може розширюватися до 12 800.
Відеозйомка EOS Удосконалена функціональність спрощує пряме перемикання в режим відеозйомки і створення фільмів у форматі Full HD. Користувачі можуть налаштовувати експозицію і частоту кадру. Кінематографічний ефект досягається за рахунок швидкості 24 кадру в секунду.
Два процесора DIGIC 4 Завдяки двом процесорам DIGIC 4 користувачам фотокамер не потрібно поступатися швидкістю зйомки, якістю зображення або продуктивністю ISO.
Вражаючий дизайн При проектуванні корпусу і внутрішніх технологій компанія Canon враховувала побажання фотографів.Корпус з магнієвого сплаву забезпечує захист від впливів навколишнього середовища. Так само, як і у випадку легендарної моделі EOS-1N, міцна і легка конструкція запобігає проникненню всередину вологи і пилу.
Фотокамера сумісна з широким рядом аксесуарів і легко інтегрується в професійні робочі процеси. Бездротовий передавач файлів (WFT-E5) забезпечує розширений контроль над камерою за допомогою веб-браузера.Фотографи можуть управляти фотокамерою, використовуючи мобільний пристрій з підтримкою веб-додатків.

Фотокамера EOS 7D сумісна з усіма об'єктивами EF і EF-S, а також спалахами серії Canon EX.Камера Canon EOS 7D може використовуватися з акумуляторами BG-E7, а також пультами і перемикачами дистанційного керування, наприклад - пультами RC-1/RC-5.
Материал взят из сайта:www.canon.ru
Категория: Новости Фото | Просмотров: 528 | Добавил: master1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов