Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 19:02 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 21 » PowerShot S95 НОВИНКА
21:37
PowerShot S95 НОВИНКА
 
19 серпня 2010 Компанія Canon оголосила про вихід новинки в популярній серії PowerShot S - PowerShot S95.Ця вдосконалена компактна цифрова камера призначена для фотографів, яким необхідна компактна модель з можливістю ручного управління, що забезпечує високу якість зйомки в умовах недостатньої освітленості.Продовжуючи успішну серію PowerShot S, нова камера пропонує підвищену зручність експлуатації, вдосконалені функції ручного управління і підтримку формату HD.А система HS System і гібридний стабілізатор зображення Hybrid IS представляють собою потужний набір технологій для створення якісних фотографій в будь-яких умовах.

PowerShot S95 піднімає якість зйомки на нові висоти, адже вона була розроблена відповідно до головної концепцією серії S: компактність, покращене ручне управління і високу якість навіть при недостатній освітленості.Всі можливості моделі, без сумніву, оцінять користувачі, яким важливий повний контроль над камерою і найвища якість фотографій при зйомці в будь-яких умовах.Зручне кільце управління на об'єктиві, що вперше з'явилося в PowerShot S90, тепер пропонує більш гнучку настройку, а світлосильний об'єктив f/2.0 і система Canon HS забезпечують потужні можливості для створення творчих фотографій і при зйомці в умовах низької освітленості.Модель PowerShot S95 стала першою компактної камерою Canon з технологією Hybrid IS, що забезпечує стабілізацію зображення при макрозйомці.

PowerShot S95 відрізняється більшою компактністю і зручністю використання в порівнянні з попередніми моделями: гладкий витончений корпус товщиною всього 29,5 ММ1, вдосконалений мультифункціональний диск управління і спеціальне покриття,забезпечує більш зручний захоплення і запобігає зісковзування пальців з корпусу камери.Раніше це покриття застосовувалося в EOS 7D. Камера з легкістю інтегрується в будь-яку існуючу робочу середу. Підтримується зйомка в форматі RAW та програмне забезпечення Canon Digital Photo Professional (DPP).

Зйомка в умовах низької освітленості за діафрагмою f/2.0 і системою HS System

Модель PowerShot S95 оснащена системою Canon HS System, яка представляє собою комбінацію високочутливої 10-мегапіксельної матриці CCD і потужного процесора DIGIC 4, що забезпечують неперевершену якість зйомки в умовах недостатньої освітленості в порівнянні з попередніми моделями.Система HS System дозволяє використовувати максимальну чутливість ISO 3200 при повному дозволі і допомагає знизити рівень шумів за будь-якої чутливості ISO для отримання якісних фотографій.Користувачі можуть задати власні параметри в режимі Auto ISO з можливістю обмеження максимальної чутливості, що використовується для зйомки.

В умовах низької освітленості камера здатна працювати в розширеному діапазоні ISO (ISO 320-ISO 12800), виконуючи зйомку з роздільною здатністю 2,5 мегапікселя.Ручна настройка параметрів чутливості та балансу білого в режимі слабкого освітлення також забезпечує кращий контроль над якістю зображень, дозволяючи користувачам передавати атмосферу затемненості в точності так, як вони її бачать.Завдяки більш високій швидкості створення знімків (до 3,9 зображень в секунду) в режимі слабкого освітлення Ви ніколи не пропустите потрібний момент.

Ви можете створювати фотографії з правильною експозицією без використання спалаху.Високочутлива матриця в PowerShot S95 забезпечує більш широкий динамічний діапазон в порівнянні зі звичайними типами матриці, завдяки чому досягається чудова градація тонів і можливість створення реалістичних знімків за будь-яких умовах. Оригінальний світлосильний об'єктив Canon f / 2.0 відмінно доповнює систему HS System - він збирає більше світла, дозволяючи робити знімки з коротшою витримкою. Тепер Ви зможете створювати фотографії навіть об'єктів в русі.

Оригінальний об'єктив Canon із стабілізатором зображення Hybrid IS

Ширококутний об'єктив PowerShot S95 28 мм оснащений 3,8-кратним оптичним зумом для наближення віддалених об'єктів під час зйомки.Камера, створена з урахуванням багатого досвіду компанії Canon, була розроблена з використанням високоякісних процесів і стандартів, які застосовувалися при виробництві об'єктивів Canon EF, завдяки чому досягаються неперевершена точність і високу роздільну здатність кожного знімка.

наменітий стабілізатор зображення Canon компенсує тремтіння камери, забезпечує ефективну зйомку без розмиття в умовах низької освітленості і дозволяє встановлювати меншу витримку (приблизно на 4 ступені менше) в порівнянні з тією, яка зазвичай необхідна для створення чітких знімків.Гібридний стабілізатор зображення Hybrid IS також запобігає розмиття при макрозйомці, компенсуючи кутове тремтіння і тремтіння зі зміщенням, найбільш характерні для великих планів.

Неперевершені можливості управління

Унікальне удосконалене кільце управління на об'єктиві дозволяє настроювати різні параметри зйомки, в тому числі чутливість (з кроком 1 / 3 ступені), витримку, діафрагму, фокус і компенсацію експозиції.PowerShot S95 підтримує користувальницькі функції, які можна налаштувати самостійно для управління кільцем на об'єктиві і багатофункціональним диском на задній панелі для зйомки в різних режимах.Для вибору заздалегідь певних настройок може використовуватися і спеціальна Копка швидкого виклику, що забезпечує зручний доступ до необхідних функцій під час зйомки.

Для відстеження рухається, або створення більш виразною композиції новий режим безперервного автофокусування з відстеженням (Tracking AF) пропонує можливість вибирати об'єкти з центру кадру і відстежувати їх, якщо вони починають рухатися або якщо композиція кадру змінюється.

З урахуванням відгуків, отриманих від користувачів попередньої моделі, був змінений дизайн багатофункціонального ручки керування. Кожен його поворот тепер супроводжується яскраво вираженим клацанням, що запобігає випадковому зміна налаштувань.Крім того, для забезпечення більш зручної експлуатації при повсякденному використанні було змінено положення кнопок «Ring Func.» І «On / Off».

РК-екран PureColor II G діагоналлю 7,5 см (3,0 дюйми) з роздільною здатністю 461 тис.точок і покриттям з загартованого скла відрізняється високою міцністю і гарантує високу контрастність, широкий кут огляду і високу чіткість навіть при яскравому освітленні.А завдяки новій гістограмі RGB, що з'являється під час перегляду фотографій, користувачі можуть відразу ж перевіряти експозицію знімка.

HD-відео зі стереозвуком

PowerShot S95 підтримує запис фільмів зі стереозвуком у форматі HD (720p) зі швидкістю 24 кадру в секунду.Завдяки додаванню ефекту «мініатюра» в режим запису відео, Ви зможете створювати вражаючі епізоди, знімаючи з більш низькою частотою кадрів і використовуючи функцію зйомки з інтервалами.Вбудований порт HDMI з підтримкою CEC дозволяє переглядати фільми та фотографії на сумісному телевізорі з дистанційним управлінням.

Настрашує моменти такими, якими Ви їх бачите

Зйомка в режимі розширеного динамічного діапазону дозволяє відобразити висококонтрастні сцени так, як їх бачить людське око. На відміну від звичайних камер, PowerShot S95 виконує три різні експозиції однієї і тієї ж сцени2, потім аналізує їх і об'єднує в один знімок.У результаті виходить зображення з більшою деталізацією як при яскравому освітленні, так і в тіні, аналогічне тому, яким бачить його фотограф.

Творча зйомка, миттєві результати

Камера PowerShot S95 підтримує кілька режимів, які пропонують різні рівні управління параметрами зйомки в залежності від досвіду та навичок фотографа.Крім режимів повністю ручного управління, напівавтоматичної автоекспозиції з пріоритетом діафрагми (Av) або з пріоритетом витримки (Tv) та програмованого режиму автоекспозиції, модель PowerShot S95 має режим Smart Auto для створення неперевершених знімків без зайвих зусиль.

У режимі Smart Auto з технологією розпізнавання сцени визначаються до 28 різних типів сцен, інтелектуально аналізуються умови зйомки і автоматично застосовуються оптимальні налаштування.Підказки на екрані спрощують навігацію по меню і дають невеликі пояснення до кожної функції, що робить повсякденне експлуатацію камери максимально простою і зручною.

Нова функція Smart Flash Exposure управляє потужністю спалаху відповідно до умов зйомки, забезпечуючи потрібну кількість світла у всіх ситуаціях - як у темних приміщеннях, так і при яскравому сонячному світлі.PowerShot S95 також підтримує режим Багатоформатний зйомки зі співвідношенням сторін 3:2, 4:3, 1:1, 16:9 і 4:5. У цьому режимі фотографи можуть виконувати зйомку з урахуванням параметрів об'єкта або залежно від призначення знімка.Режим Багатоформатний зйомки також дозволяє вибрати бажаний результат або композицію знімка без необхідності подальшої обробки.PowerShot S95 забезпечує чудова якість зображень навіть в умовах низької освітленості і пропонує розширену функціональність для досягнення неперевершених результатів.Камера PowerShot S95 створена для тих, кому потрібно поєднання компактності, потужності і широких можливостей управління. Це найдосконаліша компактна камера для професійних фотографів.

Основні функції Canon PowerShot S95:

Система HS і об'єктив f / 2
10-мегапіксельна CCD-матриця високочутлива
Широка діафрагма 28 мм, 3,8-кратний зум, гібридний стабілізатор зображення Hybrid IS
Кільце управління на об'єктиві, можливість повного ручного управління та підтримка формату RAW
РК-екран PureColor II G 7,5 см (3,0 ")
Зйомка фільмів у форматі HD, підтримка HDMI
Режим розширеного динамічного діапазону
Smart Auto
Багатоформатна зйомка
Додатковий водонепроникний футляр
Опис технологій: PowerShot S95

Оригінальний ширококутний об'єктив Canon f/2.0 з фокусною відстанню 28 мм і 3,8-кратним зумом

Камера PowerShot S95, створена з урахуванням багатого досвіду компанії Canon, була розроблена з використанням високоякісних процесів і стандартів, які застосовувалися при виробництві об'єктивів Canon EF, завдяки чому досягаються неперевершена точність і високу роздільну здатність кожного знімка.Ширококутний об'єктив з максимальною діафрагмою f/2.0 пропускає на матрицю в два рази більше світла, ніж в об'єктиві f/2.8, який вважається світлосильним. Широка діафрагма забезпечує більш тривалу витримку і запобігає розмитість в умовах низької освітленості.Крім того, на невеликій відстані широка діафрагма дозволяє знімати з меншою глибиною різкості для створення художніх ефектів.

Кільце управління на об'єктиві

PowerShot S95 оснащена зручним кільцем управління, розташованим на об'єктиві, яке пропонує простий і зручний спосіб налаштування параметрів камери вручну: обертаючи кільце вліво або вправо, можна регулювати такі параметри як чутливість, діафрагма, витримка, баланс білого,ручна фокусування і крок зумування.

Пропонуючи більш широкі можливості налаштування, PowerShot S95 дозволяє самостійно налаштувати кільце на об'єктиві і багатофункціональний диск на задній панелі камери для зйомки в різних режимах.Наприклад, у режимі Av кільце на об'єктиві за замовчуванням використовується для управління діафрагмою, але користувач може налаштувати його на зміну параметрів чутливості,балансу білого або компенсації експозиції. У цьому випадку для регулювання діафрагми можна використовувати багатофункціональний диск.Установки кільця управління та багатофункціонального диска для кожного режиму зйомки зберігаються в окремому режимі користувача в залежності від уподобань фотографа.

Кільце управління на об'єктиві також дозволяє додавати спеціальні ефекти під час творчої зйомки.Наприклад, у режимі «ностальгія» (Nostalgic) за допомогою кільця управління користувач може в реальному часі «зістарити» фотографію, поступово знизивши насиченість зображення і додавши шуми.

HS System

Модель PowerShot S95 оснащена системою HS System, яка представляє собою комбінацію високочутливої матриці і потужного процесора DIGIC 4, що забезпечують неперевершену якість зображення і високу продуктивність в умовах недостатньої освітленості.Система HS System в PowerShot S95 вигідно відрізняється від тієї версії, яка була реалізована в популярній моделі PowerShot S90.

HS System забезпечує отримання фотографій чудової якості при високій чутливості ISO.При більш високому значенні ISO фотографи можуть використовувати меншу витримку для зменшення розмитості рухомих об'єктів. Розширений діапазон ISO дозволяє використовувати тільки навколишній світ для отримання зображень з правильною експозицією без спалаху.Крім того, завдяки системі HS System при роботі зі спалахом у розширеному діапазоні чутливості ISO збільшується і діапазон спалаху.Власники PowerShot S95, без сумніву, оцінять переваги більш широкого динамічного діапазону і високочутливої матриці, що гарантує більш досконалу градацію тонів в порівнянні зі звичайними матрицями.

Режим зйомки в умовах низької освітленості дозволяє збільшити діапазон чутливості до ISO 12800, що знижує ризик виникнення розмиття навіть при роботі в темряві.При зниженому до 2,5 мегапікселів вирішенні камера здійснює вибір ISO в інтервалі від 320 до 12800, що дозволяє відобразити сцени саме такими,якими їх бачать користувачі. Фотографи можуть вручну змінити чутливість і регулювати баланс білого залежно від навколишніх умов.
У режимі зйомки в умовах низької освітленості можна вести безперервну зйомку зі швидкістю 3,9 кадри в секунду.

Нова функція автоматичного регулювання чутливості дозволяє заздалегідь задати параметри максимальної чутливості для зйомки в залежності від вимог фотографа.Крім того, користувачі можуть визначати, як швидко камера буде збільшувати чутливість ISO, щоб запобігти появі розмитості через рух об'єкта або тремтіння камери.

Оптичний стабілізатор зображення (4-ступінчастий) з системою Hybrid IS

Високоефективний оптичний стабілізатор зображення від Canon запобігає розмивання зображення за рахунок значної компенсації тремтіння камери.У ситуаціях, коли існує найбільша ймовірність розмивання зображення внаслідок коливань камери (наприклад, при зниженій освітленості або при зйомці з великим збільшенням), оптичний стабілізатор зображення дозволяє зберегти чіткість знімків за рахунок монетарних гіроскопічних датчиків,які виявляють руху,викликані тремтінням рук.Ці сигнали обробляються мікросхемою стабілізатора зображення, яка відрізняє такі коливання від навмисного руху камери.Потім вони передаються в блок стабілізатора зображення, який зрушує елементи об'єктива для корекції світлових променів та усунення небажаних ефектів, викликаних тремтінням. Це дозволяє повною мірою відчути переваги 4-ступеневої стабілізатора зображення.

Модель PowerShot S95 стала першою компактної цифровою камерою Canon, оснащеної технологією Hybrid IS. Технологія Hybrid IS, вперше застосована в знаменитому об'єктиві EF 100mm f / 2.8L Macro IS USM, компенсує кутове тремтіння (в кругової площині) і тремтіння зі зміщенням (у лінійній площині), які стають більш помітними при зйомці крупним планом. Датчик кутовий швидкості визначає ступінь кутового тремтіння камери,а датчик прискорення - ступінь тремтіння зі зміщенням.Технологія Hybrid IS використовує елементи об'єктива для компенсації обох типів зміщення, що значно підвищує ефективність оптичного стабілізатора зображень при макрозйомці.

Відео в форматі HD зі стереозвуком і вихід HDMI

PowerShot S95 стала першою камерою з серії PowerShot S, яка підтримує зйомку в форматі HD з роздільною здатністю 1280x720p зі швидкістю 24 кадру / с. Тепер ви можете знімати фільми високої чіткості зі стереозвуком.Завдяки наявності міні-роз'єми HDMI є можливість підключити камеру прямо до HD-телевізора за допомогою кабелю HDMI (окремо) і переглядати фотографії або фільми без втрат якості.

PowerShot S95 також сумісна з технологією HDMI Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), що дозволяє власникам PowerShot S95 підключати камеру до сумісного HD-телевізора та переглядати зображення та фільми з використанням дистанційного управління.HDMI-CEC забезпечує неперевершену зручність при обміні фотографіями та відео.

Безперервна автофокусування з відстеженням

PowerShot S95 оснащена функцією автофокусування з відстеженням, призначеної для відстеження рухається, або створення більш виразною композиції.Новий режим пропонує можливість вибирати об'єкти в центрі кадру і відстежувати їх, якщо вони починають рухатися або якщо композиція кадру змінюється.

Сенсорний РК-екран PureColor II G

РК-екран PureColor II G діагоналлю 7,5 см (3,0 дюйма) відрізняється чудовому якістю зображення, дозволяючи легко знімати або переглядати фотографії та відеоролики. Покриття з загартованого скла робить його більш міцним.Цей тонкий екран характеризується високою контрастністю і чудовою передачею кольору. Екран з широким кутом огляду і роздільною здатністю 461 000 пікселів дозволяє легко вести зйомку в будь-якому ракурсі і обмінюватися фотографіями з друзями.А завдяки новій гістограмі RGB, що з'являється під час перегляду фотографій, користувачі можуть відразу ж перевіряти експозицію знімка.

Режим розширеного динамічного діапазону.

Режим розширеного динамічного діапазону дає можливість зберегти тіні і одночасно поліпшити деталізацію на затемнених ділянках. При зйомці об'єктів з високим коефіцієнтом контрастності звичайні камери не здатні одночасно передати глибокі тіні і світлі ділянки.Виконуючи зйомку зі штатива в режимі розширеного динамічного діапазону, Ви з легкістю впораєтеся з цим завданням: камера виконає множинну експозицію сцени, а потім об'єднає всі кадри в одне зображення.PowerShot S95 дозволяє відобразити світлі ділянки, тіні і будь-які півтони практично так само, як їх бачить фотограф.

Інтелектуальна корекція контрастності з корекцією динамічного діапазону і тіней

Дозволяють точно чином регулювати світлі і темні ділянки знімків, функції корекції тіней і меж динамічного діапазону, включені в систему i-Contrast, можуть бути індивідуально налаштовані залежно від умов зйомки.

Для корекції динамічного діапазону користувачі можуть вибрати один з наступних варіантів: «DR CorrectionAuto», «DR Correction 200%» і «DR Correction 400%».Функції «DR Correction 200%» і «DR Correction 400%» дозволяють коректувати темні і світлі ділянки зображення, запобігаючи появі пересвеченних плям і втрату деталізації в тіні. Ви зможете збільшити діапазон зображення в 2 або 4 рази в порівнянні з вихідним знімком.Доступні параметри чутливості - ISO 160 - 1600 та ISO 320 - 1600.

Функція корекції тіней дозволяє висвітлити темні ділянки зображення для виявлення прихованих деталей. Доступні два режими: «Корекція тіней відключена» і «Автоматична корекція тіней».

RAW і DPP

PowerShot S95 підтримує зйомку в форматі RAW. Ви зможете отримувати зображення без стиснення, а потім вручну редагувати їх і створювати остаточний варіант за допомогою вхідного в комплект ПЗ Digital Photo Professional (DPP).

Середа редагування ідентична середовищі редагування лінійки EOS і пропонує професіоналам широкий спектр можливостей обробки файлів RAW, створених камерою PowerShot S95, включаючи функцію Picture Style, регулювання контрастності, яскравості, різкості, зменшення шумів, балансу білого та експозиції.Також передбачений інструмент корекції помилок об'єктива PowerShot S95, який дозволяє коригувати оптичні спотворення, периферичну освітленість, хроматичні аберації та нечіткість кольорів в RAW-файлах.

Процесор DIGIC 4

Процесор обробки зображень Canon DIGIC 4 управляє всіма ключовими функціями камери, забезпечуючи максимальну ефективність зйомки. Удосконалені алгоритми обробки дозволяють добитися передачі найдрібніших деталей і відтінків, а також точного балансу білого і мінімального рівня шумів.Завдяки високій швидкості обробки даних збільшуються чутливість камери, швидкість автофокусування і тривалість безперервної зйомки.

Режим Smart Auto з технологією розпізнавання сцени

У режимі Smart Auto з допомогою технології розпізнавання сцени детально аналізується простір кадру з урахуванням яскравості і контрастності об'єкта, відстані між ним і камерою, а також загального тла.Потім камера обирає тип сцени з 28 варіантів і застосовує найбільш підходящі налаштування для досягнення оптимальних результатів. У режимі Smart Auto на РК-екрані відображається кольорова піктограма, відповідна певного типу сцени і умов освітленості.

Інтелектуальна корекція експозиції за допомогою спалаху

Функція Smart Flash Exposure - це інтелектуальні засоби управління живленням і вбудованим спалахом для отримання природно виглядають знімків в різних умовах.Оптимальне співвідношення між умовами освітлення і потужністю спалаху досягається за рахунок використання інформації про відстань фокусування, а також про сцену зйомки.При зйомці в умовах дуже яскравого світла на обличчі об'єкту можуть з'явитися тіні, які відслідковуються камерою і видаляються за допомогою спалаху.При зйомці з близьких відстаней ризик перетримки усувається за рахунок визначення світловідбивних властивостей об'єкту і зменшення потужності спалаху, щоб компенсувати малу дистанцію між камерою і об'єктом.

Технологія розпізнавання осіб

Технологія розпізнавання осіб значно спрощує отримання чудових знімків людей. Ця вдосконалена система швидко і точно виявляє обличчя в кадрі і оптимізує настройки камери, гарантуючи відмінну якість зображень.В одному кадрі може бути розпізнано до 35 осіб, тому цю функцію корисно застосовувати для створення не тільки портретних, але і групових знімків.

У камері PowerShot S95 реалізовані наступні технології розпізнавання осіб.

Технологія розпізнавання осіб для корекції автофокусування: задає фокусування на обличчях людей,а не тільки на найближчих об'єктах.
Технологія розпізнавання осіб для корекції автоекспозиції: оптимізує експозицію осіб при будь-якому освітленні,корисна в сценах з контровому світлі і при зйомці в приміщенні.
Технологія розпізнавання осіб для корекції експозиції при зйомці зі спалахом: запобігає розмитість і потемніння осіб на фотографії при зйомці зі спалахом; ідеально підходить для зйомки крупним планом в ресторанах, клубах і інших слабо освітлених приміщеннях.
Технологія розпізнавання осіб для корекції балансу білого: оптимізує баланс білого для отримання природно виглядають тонів шкіри, які точно передаються незалежно від кольору шкіри і умов освітленості.
Корекція ефекту «червоних очей»: автоматично усуває небажаний ефект, створюваний спалахом, на готовому знімку. Природний вигляд око може бути негайно відновлений одним натисненням кнопки у режимі.
Інтелектуальний спуск затвора

У режимі Smart Shutter технологія розпізнавання осіб використовується для того, щоб зробити створення групових знімків і автопортретів більш простим і комфортним. Спуск затвора може здійснюватися віддалено трьома різними способами.

Розпізнавання посмішки: спуск затвора відбувається, коли камера виявляє усміхнене обличчя в кадрі.
Автоспуск при підморгування: спуск затвора відбувається через дві секунди після підморгування об'єкта в кадрі, що усуває необхідність в дистанційному управлінні.
Автоспуск при визначенні нового обличчя в кадрі: гарантує отримання чудових групових знімків і автопортретів за рахунок автоматичного спуску затвора через дві секунди після появи нового обличчя в кадрі.
Ефекти «риб'яче око» і «мініатюра»

Модель PowerShot S95 пропонує два нових режиму зйомки: «риб'яче око» і «мініатюра», що дозволяють експериментувати із зображеннями.Режим Fish-eye Effect відтворює ефект, що отримується за допомогою насадки «риб'яче око», з трьома рівнями спотворення (слабкий, середній і сильний), відкриваючи нові можливості творчої зйомки.

У режимі Miniature Effect звичайні пейзажі перетворюються в мініатюрні моделі.Користувачі можуть знімати певні верхні і нижні ділянки зображення з розмиванням, в той час як інші частини будуть залишатися у фокусі; в результаті цього пейзажі виглядають як мініатюри. Можна зрушувати область фокусування і змінювати її розмір в залежності від ситуації.Ефект також може бути досягнутий при зйомці у вертикальному положенні; при цьому розмитими виявляться права і ліва частини зображення.

Ефект мініатюри в режимі роботи камери

Тепер ефект «мініатюра» можна застосовувати також і під час відеозйомки, що дозволяє створювати сцени, що виглядають як зображення мініатюрних моделей, з роздільною здатністю 720p.Використовуючи функцію відеозйомки з інтервалами і ефект мініатюри, верхня і нижня (або права і ліва) частини зображення поступово змащуються, підсилюючи ефект перспективи. Ви можете вибрати частоту кадрів (доступні варіанти 6 кадрів / с, 3 кадри / с і 1,5 кадра / с).Коли відео буде відтворюватися з частотою 30 кадрів / с, виникне ефект перегляду мініатюрної моделі в уповільненому темпі. Як і при зйомці фільмів з низькою частотою кадрів, звук не записується.

Багатоформатна зйомка.

Функція Багатоформатний зйомки дозволяє знімати в різних форматах без необхідності подальшої обробки. Фотографи можуть вибрати варіанти 1:1, 16:9, 3:2 і 4:5, після чого буде швидко визначена композиція, відповідна об'єктів і бажаного результату.

Підтримка карт SDXC

Камера PowerShot S95 підтримує новітні карти пам'яті SDXC ємністю до 2 ТБ. Один носій SDXC вміщає значно більше знімків, ніж будь-яка інша з раніше випускалися карт, а значить, відео-та фотозйомка можуть виконуватися без необхідності в заміні карти.
Категория: Новости Фото | Просмотров: 803 | Добавил: master1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов