Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 09:53 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 21 » PowerShot SX130 IS НОВИНКА
21:46
PowerShot SX130 IS НОВИНКА
19 серпня 2010 Сьогодні компанія Canon оголосила про випуск новітньої компактної цифрової камери з суперзумом PowerShot SX130 IS. Камера відрізняється прекрасними технологіями обробки зображення, зручна в експлуатації і підходить для всієї родини.Прийшовши на зміну популярної моделі PowerShot SX120 IS, нова камера пропонує безліч інтелектуальних функцій, які дозволяють відобразити важливі моменти життя на високоякісних фотографіях чи на відео високої чіткості.

Завдяки компактному дизайну, інтуїтивного управління і великому зуму новинка ідеально підходить для зйомки в будь-яких умовах, забезпечуючи неперевершене зручність експлуатації.Сімейні урочистості, пейзажі, великі плани віддалених об'єктів - користувачі можуть створювати високоякісні фотографії та фільми в будь-яких ситуаціях.

Неперевершена продуктивність Canon

Камера PowerShot SX130 IS оснащена 12,1-мегапіксельною матрицею і процесором DIGIC 4 для створення великих і чітких знімків, завдяки чому всі члени сім'ї зможуть відобразити яскраві моменти з чудовою якістю.12-кратний оптичний зум з можливістю регулювання діапазону - від ширококутного (28 мм) до телефотос'емкі (336 мм) - ідеально підходить як для групових фотографій під широким кутом, так і для зйомки визначних пам'яток.

Вбудований триступеневий оптичний стабілізатор зображення Canon дозволяє створювати чудові фотографії навіть в умовах слабкого освітлення з тривалою експозицією та зменшує розмитість, що виникає з-за тремтіння камери при зйомці віддалених об'єктів в режимі телефото.

Великий РК-екран діагоналлю 7,5 см (3,0 дюйми) з роздільною здатністю 230 тис. пікселів і екранні підказки значно спрощують процес створення якісних фотографій і роблять навігацію за вдосконаленим меню максимально легкими і зручною.Широкий кут огляду дозволяє робити знімки в будь-якому ракурсі і відразу ж демонструвати отримані результати друзям.

Запис відео високої чіткості

PowerShot SX130 IS підтримує зйомку фільмів у форматі HD (720p) зі стереозвуком.Користувачі цієї зручної й компактної камери можуть миттєво перемикатися з фотозйомки в режим запису відео високої якості і назад.Безшумний мотор для масштабування дозволяє використовувати повний діапазон фокусної відстані при запису відео, а безперервна автофокусування гарантує чіткість при зйомці рухомих об'єктів.Камера ідеально підходить для запису шкільних заходів, свят і сімейних торжеств, на яких так складно встежити за всіма подіями.

Ця модель сумісна з новою картою пам'яті SDXC і дозволяє записати до 2 ТБ відео та фотографій у повному дозволі без необхідності заміни карти.

Простота, яку оцінять всі члени Вашої родини

Будь-який член родини може скористатися функціями інтелектуальної зйомки і творчими режимами для створення чудових фотографій. У режимі Easy Mode вам достатньо просто навести камеру і зробити знімок.Основна частина кнопок відключається, а значки зникають з екрана, надаючи більше можливостей для створення композиції без додаткових налаштувань. Вам залишається тільки запам'ятати яскравий момент.

Функція Smart Auto з технологією розпізнавання сцен підтримує до 28 різних видів зйомки, автоматично вибираючи необхідні параметри для створення чудових фотографій.Нова функція Smart Flash Exposure управляє потужністю спалаху відповідно до умов зйомки,забезпечуючи потрібну кількість світла у всіх ситуаціях - від затемнених приміщень до яскравого сонячного світла.

Завдяки додатковим потужним функціям Ви зможете легко запам'ятати ледь відчутні моменти.Режим безперервної корекції автофокусування і автоекспозиції дозволяє регулювати фокус і експозицію під час зйомки об'єктів, що рухаються, а функції інтелектуального спуску затвора з технологією розпізнавання осіб гарантують високу якість групових знімків: затвор спрацьовує,якщо хто-небудь з людей підморгує,усміхається або в кадрі з'являється нове обличчя.Завдяки спеціальній функції користувач дізнається, що хтось із присутніх у кадрі закрив очі, і зможе вибрати найкращий момент для знімка.

Для впевнених у собі фотографів, які бажають особисто контролювати процес зйомки, передбачено режим повного ручного контролю, що дозволяє самостійно регулювати витримку і діафрагму, використовуючи власні налаштування для створення неповторних ефектів.

PowerShot SX130 IS дозволяє створювати чудові зображення без спотворень, а завдяки підтримці декількох режимів творчої зйомки користувачі зможуть додати фотографіям зовсім іншу атмосферу без необхідності подальшої обробки.Ефект мініатюри, підтримуваний в режимах зйомки фотографій і відеороликів, імітує об'єктив з нахилом і зсувом оптичної осі, завдяки чому всі об'єкти виглядають як невеликі моделі.Ефект «риб'яче око» спотворює зображення, як при зйомці об'єктивом «риб'яче око», додаючи виразності портрети і пейзажі. Функція Super Vivid підвищує насиченість кольорів, а ефект плаката створює атмосферу «ретро» для отримання оригінальних, запам'ятовуються фотографій.

Основні характеристики PowerShot SX130 IS:

Ширококутний (28 мм) об'єктив з 12-кратним зумом та стабілізатором зображення
12,1-мегапіксельна CCD-матриця
Режими Smart Auto і Easy з технологією розпізнавання 28 типів сцен
РК-екран діагоналлю 7,5 см (3,0 дюйма)
Відеоролики в форматі HD
Функція інтелектуального спуску затвора з таймером автоспуску при підморгування
Різні режими зйомки, в тому числі ефект «мініатюра» при запису відео
Підказки
Можливість повністю ручного управління
Система інтелектуальної корекції контрасту
Опис технології: PowerShot SX130 IS

Матриця 12,1 мегапікселя

12,1-мегапіксельна CD-матриця 1 / 2, 5 дюйма з гарантує високу роздільну здатність і друк дуже великих зображень (A3 +). Також це означає, що зображення можна обрізати для побудови потрібної композиції, що дозволяє запам'ятовувати об'єкти з чіткими деталями.

Об'єктив 28 мм з 12-кратним оптичним зумом

Оригінальний об'єктив Canon оснащений потужним 12-кратним оптичним зумом, що забезпечує користувачам свободу при зйомці.Від пейзажних знімків в ширококутному положенні до кадрів у приміщеннях і великих планів віддалених об'єктів: PowerShot SX130 IS пропонує діапазон фокусних відстаней від 28 мм до 336 мм (еквівалент плівки 35 мм).Користувачі оцінять універсальність, швидкість та простоту зйомки, а також високу якість зображень.

Оптичний стабілізатор зображення (3-ступеневий)

Високоефективний оптичний стабілізатор зображення від Canon запобігає розмиття за рахунок значної компенсації тремтіння камери.У ситуаціях, коли існує найбільша ймовірність розмивання зображення внаслідок коливань камери (наприклад, при зниженій освітленості або при зйомці з великим збільшенням), оптичний стабілізатор зображення дозволяє зберегти чіткість знімків за рахунок монетарних гіроскопічних датчиків,які виявляють руху,викликані тремтінням рук.Ці сигнали обробляються мікросхемою стабілізатора зображення, яка відрізняє такі коливання від навмисного руху камери.Потім вони передаються в блок стабілізатора зображення, який зрушує елементи об'єктива для корекції світлових променів та усунення небажаних ефектів, викликаних тремтінням.

Процесор DIGIC 4

Процесор обробки зображень Canon DIGIC 4 управляє всіма ключовими функціями камери, забезпечуючи максимальну ефективність зйомки. Удосконалені алгоритми обробки дозволяють добитися передачі найдрібніших деталей і відтінків, а також точного балансу білого і мінімального рівня шумів.У результаті високошвидкісної обробки гарантується неперевершена швидкість відгуку і автофокусування.

Відеозйомка у форматі 720p HD зі стереозвуком

Компактна і зручна камера PowerShot SX130 IS підтримує режим відеозйомки у форматі 1280 x 720p HD зі стереозвуком, дозволяючи миттєво переключатися з фотографування на запис високоякісних відеороликів і назад.Безшумний мотор забезпечує масштабування під час запису, а безперервна автофокусування гарантує стабільну чіткість об'єктів.

Підтримка карт SDXC

Камера PowerShot SX130 IS підтримує новітні карти пам'яті SDXC ємністю до 2 ТБ.Один носій SDXC вміщає значно більше знімків, ніж будь-яка інша з раніше випускалися карт, а значить, відео-та фотозйомка можуть виконуватися без необхідності в заміні карти.

Режим Easy

У режимі Easy управління настройками виконується автоматично, забезпечуючи зйомку простим натисненням кнопки. Всі просунуті функції відключаються, і користувач може цілком зосередитися на об'єкті зйомки.Запобігаючи можливість випадкової зміни настройок, режим Easy допомагає отримувати прекрасні знімки найпростішим з можливих способів.

Режим Smart Auto з технологією розпізнавання сцени

У режимі Smart Auto з допомогою технології розпізнавання сцени детально аналізується простір кадру з урахуванням яскравості і контрастності об'єкта, відстані між ним і камерою, а також загального тла.Потім камера обирає тип сцени і застосовує найбільш підходящі з 28 доступних налаштування для досягнення оптимальних результатів. У режимі Smart Auto на РК-екрані відображається кольорова піктограма, відповідна певного типу сцени і умов освітленості.

Інтелектуальна корекція експозиції за допомогою спалаху

Функція Smart Flash Exposure - це інтелектуальні засоби управління живленням і вбудованим спалахом для отримання природно виглядають знімків в різних умовах.Оптимальне співвідношення між умовами освітлення і потужністю спалаху досягається за рахунок використання інформації про відстань фокусування, а також про сцену зйомки.При зйомці в умовах дуже яскравого світла на обличчі об'єкту можуть з'явитися тіні, які відслідковуються камерою і видаляються за допомогою спалаху.При зйомці з близьких відстаней ризик перетримки усувається за рахунок визначення світловідбивних властивостей об'єкту і зменшення потужності спалаху, щоб компенсувати малу дистанцію між камерою і об'єктом.

Система безперервної автофокусування / автоекспозиції

При наполовину натиснутій кнопці спуску затвора функція Servo AF / AE дозволяє безперервно відслідковувати об'єкт, який то наближається до камери, то віддаляється від неї. Відбувається регулювання фокусу і налаштувань експозиції для гарантованого збереження чіткості і потрібної витримки при спуску затвора.

Інтелектуальний спуск затвора з технологією розпізнавання осіб

У режимі Smart Shutter технологія розпізнавання осіб використовується для того,щоб зробити створення групових знімків і автопортретів більш простим і комфортним. Спуск затвора може здійснюватися дистанційно трьома різними способами.

Розпізнавання посмішки: спуск затвора відбувається, коли камера виявляє усміхнене обличчя в кадрі.
Автоспуск при підморгування: спуск затвора відбувається через дві секунди після підморгування об'єкта в кадрі, що усуває необхідність в дистанційному управлінні.
Автоспуск при визначенні нового обличчя в кадрі: гарантує отримання чудових групових знімків і автопортретів за рахунок автоматичного спуску затвора через дві секунди після появи нового обличчя в кадрі.
Функція визначення кліпання

Функція визначення кліпання використовує технологію розпізнавання осіб для виявлення закритих очей під час зйомки, дозволяючи швидко зробити повторний знімок. При перегляді кадру на обличчі людини з закритими очима з'являється рамка,а в правому кутку РК-екрану - піктограма моргання.

Творчі режими

У камері PowerShot SX130 IS реалізовані різні творчі режими, щоб розширити можливості фотографування без необхідності додаткової подальшої обробки. Ефект «мініатюра» доступний в режимах відео-та фотозйомки.Він відтворює принципи роботи об'єктива з нахилом і зсувом оптичної осі, щоб представити об'єкти у вигляді моделей.Ефект «риб'яче око» задіє програмне забезпечення для відтворення принципів роботи об'єктива «риб'яче око» з трьома рівнями спотворення (низький, середній і високий), привносячи нову перспективу в портретні та пейзажні знімки.Функція Super Vivid підвищує насиченість кольорів, а ефект плакату (Poster Effect) дозволяє отримати зображення в стилі «ретро». Все це допомагає зробити фотографії незвичайними і такими, що виділяються.
Категория: Новости Фото | Просмотров: 587 | Добавил: master1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов