Гость |  RSS Суббота 04.05.2024 15:46 Главная | Мой профиль | Выход
Меню сайта
Категории раздела
Новости Спутникового ТВ [3]
Новости кинопроката [11]
Новости Фото [21]
Спортивные новости [40]
Аквариумистика [2]
НОВОСТИ В МИРЕ [7]
Новости в Украине [1]
Новости города Борисполь. [1]
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Август » 23 » Ще одна сенсація від Fujifilm: FinePix Z800EXR
11:57
Ще одна сенсація від Fujifilm: FinePix Z800EXR

 
Ще одна сенсація від Fujifilm: FinePix Z800EXR - перша в світі матриця CCD з убудованою функцією фазової детекції Phase Detection Auto Focus і сенсорним екраном. Швидка і «інтелектуальна» автофокусування і висока якість фотознімків!

Сенсори фазової детекції розташовані на датчику EXR попарно. При проходженні світла через матрицю така технологія дозволяє розрахувати різниця фаз та визначити положення об'єкту зйомки. Точно так само функціонують зовнішні сенсори DSLR.Таким чином, досягається небувала швидкість автофокусу - 0,158 * с. Вигода для фотографа очевидна: практично миттєвий захоплення об'єкта в кадрі - гарантія того, що ви не пропустіть момент і не зробите «половинчастий» знімок.

* За даними досліджень компанії Fujifilm

- Передова технологія якості
- Інтуїтивно зрозумілий 3,5-дюймовий ЖК-екран
- Кишенькові розміри
- Що вабить лінії
- Легке підключення до мережі Інтернет для користувачів Facebook і YouTube
- Пошук зображення
- «Інтелектуальна» стабілізація зображення при фото-і відеозйомки
- Функція Motion Panorama 360 для чудових панорамних фотографій
- «Сверхумная» спалах Super Intelligent Flash
- «Інтелектуальні» функції розпізнавання від Fujifilm
- Пізнавання осіб
- Розпізнавання собак / котів
- Автоспуск для зйомки дітей
- Якість HD для відео-та фотозйомки
- Хіт-парад фотографій

Нова подвійна система автофокуса здатна сама вирішувати, яку з двох систем фокусування краще використовувати:


- Коли в кадрі знаходиться яскравий об'єкт з високою контрастністю, автофокусування з фазовою детекцией забезпечує швидкість автофокуса приблизно рівну швидкості, з якою моргає людське око - 0,158 с.

- При слабкому освітленні включається функція контрастною автофокусування, що дозволяє робити фотографії такої ж якості, як і звичайна цифрова фотокамера.

Z800EXR автоматично вимірює рівень освітлення і контрастність і вирішує, яку з двох режимів автофокусування краще використовувати - з фазовою детекцией або контрастну.Автофокусування з фазовою детекцией особливо чутлива до яскравого світла, в той час як контрастну краще використовувати при слабкому освітленні.

Ці дві системи ідеально поєднуються в одній фотокамері.

Передова технологія якості

Цей революційний підхід до сенсорної технології вперше був реалізований у 2009 році у фотокамері FinePix F200EXR.Тоді він викликав захоплені відгуки та отримав безліч нагород таких міжнародних організацій, як EISA (European Imaging and Sound Association) і TIPA (Technical Image Press Association).FinePix Z800EXR може похвалитися останньою моделлю EXR з роздільною здатністю 12 мегапікселів, що забезпечує ще більш якісні знімки, ніж її попередниця.Фотокамера має функцію придушення шуму і високою чутливістю, а її динамічний діапазон як і раніше вважається кращим у своєму класі.

Унікальна матриця EXR, оцінюючи сцену подібно людському оку, дозволить легко змінювати параметри, в залежності від умов зйомки.При яскравому освітленні рівномірному фотокамеру можна включити режимі високого дозволу, щоб не упустити ні найменшої деталі. При яскравому, але контрастному освітленні можна буде включити режим широкого динамічного діапазону (DR), щоб домогтися оптимального балансу тіні і світла.І, нарешті, при слабкому освітленні матриця перемикається в режим високої чутливості і низького рівня шуму (SN), щоб забезпечити чіткі знімки навіть при практично повній відсутності світла.
Компанія Fujifilm розробила EXR для поліпшення якості знімків фотокамер, в яких неможливо встановити матрицю більшого розміру.Ця технологія виявилася ідеальним рішенням для компактних моделей з сильним збільшенням, тому що дозволила досягти чудових результатів навіть в найскладніших умовах зйомки.

Інтуїтивно зрозумілий 3,5-дюймовий ЖК-екран

Чудовий сенсорний екран Z800EXR - управління в одне торкання.З новим великим сенсорним 3,5-дюймовим РК-екраном ви зможете не тільки зробити знімок або поміняти режим одним дотиком до екрану, але і проглянути зроблені фотографії.

Новий двопозиційний користувальницький графічний інтерфейс і екран з подвійним зображенням дозволять легко і швидко вибрати необхідну функцію.Двопозиційний інтерфейс самостійно визначає положення фотокамери і автоматично змінює розташування меню налаштувань (для зйомки, перегляду, режиму перегляду фотографій у зменшеному вигляді і пошуку зображень),а функція виводу на екран двох зображень ділить дисплей і показує безліч зменшених фотографій,щоб ви швидко і легко змогли знайти потрібну.Ви можете використовувати Z800EXR як мініатюрний фотоальбом та підлягає переглядати в ньому фотографії, показуючи їх друзям і близьким.

Кишенькові розміри

Товщина корпусу камери - всього 16,9 мм, тому її легко можна покласти в задню кишеню або сумочку і взяти з собою.Ви ніколи більше не пропустіть цікавий момент тільки тому, що забули взяти фотоапарат.

Манливі лінії

Гладка, розкішна і неймовірно спокуслива фотокамера Z800EXR випускається в 4-х кольорах: чудовому яскраво-червоному, чарівна кавовому, вінтажному рожевому і велично-золотом.Вибір за вами!

Легке підключення до мережі Інтернет для користувачів Facebook і YouTube

Ви можете вибрати на екрані фотокамери ті фотографії та відеозаписи, які хочете викласти в мережу, і відзначити їх для подальшого завантаження на сайти FACEBOOK або YouTube.Наступного разу при підключенні Z800EXR до ПК та запуску програми MyFinePix Studio ви кількома клацаннями миші зможете викласти в мережу позначені файли. По дорозі додому в потязі чи машині ви зможете відібрати саме ті фотографії, які хочете відправити на сайти FACEBOOK або YouTube.Ця функція дозволяє значно економити час.

Пошук зображення

Траплялося таке, що серед сотень фотографій на картці пам'яті ви ніяк не могли швидко знайти саме ту, яку хочете показати? Тепер ця проблема вирішена!Нова функція пошуку зображень фотокамери Z800EXR від Fujifilm дозволить вам швидко і легко знайти потрібні фотографії за датою зйомки, по сцені (пейзаж, портрет і т.д), по обличчю і навіть за списком «обраних» фотографій.

«Інтелектуальна» стабілізація зображення при фото-і відеозйомки НОВИНКА!

Нова система стабілізації зображення з удосконаленим гіросенсором гарантує якісні чіткі фотографії та відео без шумів навіть при зйомці з максимальним збільшенням або при слабкому освітленні. Більше немає необхідності підвищувати світлочутливість ISO для «заморозки» руху.Тепер навіть при слабкому освітленні можна отримати неймовірно чіткі знімки при значенні ISO 400, а не 800 або 1600, як при нічній зйомці.

Функція Motion Panorama 360 для чудових панорамних фотографій НОВИНКА!

Завдяки новій матриці EXR фотокамера Z800EXR розширює кут зйомки до 360 ˚ (можна також робити вертикальні знімки).З цифровими фотолабораторії Fujifilm Frontier або нашими струминними принтерами ви зможете отримати приголомшливі фотографії з високою роздільною здатністю,точним відображенням всіх деталей і низьким рівнем шуму *.

* Доступ до сервісу друку залежить від регіону.

«Сверхумная» спалах Super Intelligent Flash

У FinePix Z800EXR вбудована краща у своєму класі система контролю спалаху, яка ефективно регулює потужність спалаху і забезпечує ідеальний баланс між висвітленням переднього і заднього планів навіть в режимі макрозйомки.Жахливі, розмиті знімки з яскравою плямою замість об'єкта і темним неможливим фоном назавжди залишаться у минулому. Завдяки покращеній системі гіростабілізаціі, ви зможете встановлювати більш низькі значення світлочутливості ISO.Швидкість затвора зменшиться, і в режимі нічної зйомки вийдуть збалансовані знімки з плавним градацією і низьким рівнем шуму.

«Інтелектуальні» функції розпізнавання від Fujifilm:

Пізнавання осіб

В якості наступного рівня функції розпізнавання осіб компанія Fujifilm представляє функцію пізнавання осіб. Вона дозволяє налаштувати фотокамеру Z800EXR на впізнавання восьми осіб.Після введення даних фотокамера сама відрегулює налаштування так, щоб при розрахунку фокусної відстані та експозиції перевага завжди віддавалася тим, кого ви обрали.

Розпізнавання собак / котів

Фотокамера Z800EXR може дізнаватися не тільки людей, але й тварин за допомогою функції розпізнавання собак і кішок.Вона працює за тим же принципом, що і функція розпізнавання осіб і може визначити до десяти тварин в кадрі, після чого оптимізує налаштування спеціально для зйомки ваших чотириногих друзів.

Автоспуск для зйомки дітей НОВИНКА!

Відомо, що зйомка дітей завжди вимагає певної хитрості, адже вони ніколи не сидять на місці. У фотокамері Z800EXR передбачений новий режим - автоматичний спуск затвора, як тільки об'єкт зйомки дивиться в об'єктив.Використовуючи функцію розпізнавання осіб, фотокамера «впізнає» обличчя дитини в анфас і робить знімок, поки його увагу не зайнято нічим іншим. Зйомка дітей стає веселим і приємним заняттям, адже для отримання чіткого, високоякісного знімка треба докласти мінімум зусиль.

Розваги після зйомки:

Якість HD для відео-та фотозйомки

Фотокамера Z800EXR оснащена функцією зйомки відео з роздільною здатністю HD 720p зі звуком і дозволяє легко переглядати сверхчеткіе фотографії і відео з високою роздільною здатністю на HD-телевізорах.

* Для перегляду фотографій і відеокліпів на HD-телевізорах потрібні комплект для підключення HDP-L1 HDTV і кабель HDMI

Хіт-парад фотографій НОВИНКА!

У моделей Fuji 2010 тепер є нова функція - можливість сортувати ваші фотографії, відзначивши їх зірочками.Ви можете шукати потрібні фотографії, вносячи їх до списку обраних, і переглядати тільки улюблені.

Photobook Assist НОВИНКА!

Вибирайте на екрані фотокамери ті фотографії, які хочете внести у ваш фотоальбом. Список «вибраних фотографій» допоможе вам спростити пошук.Ця функція заощадить ваш час при перегляді фотографій для завантаження на ПК і дозволить створити чудовий фотоальбом .* Або ви можете просто переглядати улюблені фотографії в альбомі вашої фотокамери!
* Доступ до сервісу друку залежить від регіону.
Короткі технічні характеристики Z800EXR:

- Матриця Super CCD EXR, 1 / 2 "12 мегапікселів
- Нова подвійна система автофокусування (функція контрастною автофокусування і автофокусування з фазовою детекцией)
- 3,5-дюймовий ЖК-екран з роздільною здатністю 460 тисяч пікселів / дюйм
- Об'єктив Fujinon з 5-кратним оптичним зумом
- «Інтелектуальна» стабілізація зображення
- Функція Motion Panorama 360 для панорамних фотографій
- «Сверхумная» спалах Super Intelligent Flash
- Автоповороту зображення, екран з двома зображеннями
- Можливість легкої завантаження файлів на You Tube або FACEBOOK
- Функція розпізнавання осіб, функція пізнавання осіб
- Пошук зображення
- Розпізнавання собак / котів
- Фотографії в режимі Full HD, відео з HD-роздільною здатністю 720p (відсутність порту HDMI)
- Функція Photobook Assist
- Функція «вибраних фотографій»


Початок продажів у Росії: серпень 2010
Рекомендована роздрібна ціна: 8 900 руб.

Категория: Новости Фото | Просмотров: 642 | Добавил: master1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • СКД ОЛТЕКС
  • Мылко от Умки
  • Движение Борисполя
  • Написать Админу

    ПОЧТА

    ПОГОДА
    ПРОИГРЫВАТЕЛЬ
    Хостинг от uCoz
    Copyright photox © 2024
     
     
    ТОП Фотосайтов Rambler's Top100 top.PhotoPulse.ru - рейтинг фоторесурсов